8 αγαπημένα προϊόντα για τα χείλη

Διάβασε επίσης

Εντάξει. Το παραδέχομαι! Έχω πολλά περισσότερα προϊόντα για τα χείλη από αυτά που θεωρώ ότι είναι καλό να έχει μια κοπέλα. Όμως η αλήθεια είναι ότι λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τα χείλη και έχω μια μανία για τα κραγιόν σε διάφορες αποχρώσεις. 

Προσωπικά μου αρέσει πολύ να διαβάζω άρθρα με θέμα αγαπημένα κραγιόν, αγορές κραγιόν κ.ο.κ. Έτσι αποφάσισα να γράψω και εγώ ένα τέτοιο άρθρο στο οποίο παρουσιάζω τα 8 αγαπημένα μου προϊόντα για τα χείλη. Πάμε να τα δούμε...


1. Είπα να ξεκινήσω με ένα προϊόν περιποίησης χειλιών και αυτό είναι τα πολύ γνωστά σε όλες μας tender care από την εταιρεία oriflame. Eγώ έχω το άρωμα καρύδα. Χαρίζει μια ικανοποιητική ενυδάτωση στα χείλη, αφήνοντάς τα βελούδινα για πολλές ώρες. Συνηθίζω να το χρησιμοποιώ περίπου 1 ωρίτσα πριν βάλω ένα ματ κραγιόν ώστε να στρώσει ωραία το κραγιόν στα χείλη μου αλλά και να μην ξεραθούν τα χείληoriflame μπορείτε να το βρείτε μέχρι και 2-3€. 
. Επίσης εάν τα χείλη μας είναι ενυδατωμένα, ένα κραγιόν θα κρατήσει περισσότερο απ' ότι θα κρατούσε κανονικά. Η τιμή του είναι στα 7€ αλλά με έκπτωση που κάνει πολύ συχνά η


2. Συνεχίζω με περιποίηση χειλιών και θα σας μιλήσω για τα baby lips της Maybelline New York. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το pink punch από την κλασσική σειρά. Ενυδατώνει καλά τα χείλη, μυρίζει υπέροχα και αφήνει ένα απαλό ροζ χρώμα στα χείλη. Συνηθίζω να το χρησιμοποιώ τις πρωινές ώρες για να φωτίσει το πρόσωπό μου. Η τιμή του είναι στα 3,50€ και πιστεύω ότι είναι πολύ οικονομικό για την ποιότητά του.



3. Περνάω στα κραγιόν και ξεκινάω με τα κραγιόν από τη Golden Rose και τη σειρά VISION. Έχω δοκιμάσει 2 αποχρώσεις αλλά η αγαπημένη μου είναι το νούμερο 105. Είναι πολύ ενυδατικά κραγιόν κι αυτό σημαίνει πως δεν κρατάνε πολλές ώρες στα χείλη. Αυτά όμως πιστέψτε με ότι έχουν την καλύτερη απόδοση και διάρκεια ενυδατικού κραγιόν που έχω δοκιμάσει. Στα δικά μου χείλη μπορεί να μείνει μέχρι και 3 ώρες. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη απόχρωση nude ροζ που καφετίζει. Η τιμή του είναι αρκετά καλή και είναι στα 4,00€. 

4. Συνεχίζω με Golden Rose αλλά αυτή τη φοράαπό τη σειρά VELVET MATTE η οποία είναι γνωστή και αγαπημένη σε όλες μας. Έχω δοκιμάσει αρκετές αποχρώσεις αλλά ξεχωρίζω το νούμερο 27 που είναι μια υπέροχη καφέ απόχρωση που ροζίζει. Στα χείλη μου κρατάει για πολλές ώρες και μόνο αν φάω θα φύγει. Έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος, καθώς όπως το βλέπετε στο χέρι μου έτσι ακριβώς είναι και στα χείλη. Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή για την ποιότητα και τη διάρκειά του και είναι στα 4,00€. 

5. Περνάω σε ένα κραγιόν από την εταιρεία CATRICE και τη σειρά ULTIMATE STAY. Η απόχρωση αυτού του κραγιόν μπορεί να θεωρηθεί ερωτεύσιμη. Είναι ένα δαμασκηνί σε συνδυασμό του λιλά και του κόκκινου. Πιστεύω πως είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και σε όλα τα χρώματα. Η απόχρωση είναι το 070 plum & base. Αυτά τα κραγιόν στην αρχή είναι ενυδατικά αλλά μετά από λίγη ώρα σταθεροποιούνται στα χείλη. Η διάρκειά του είναι γύρω στις 5 ωρίτσες περίπου κι η τιμή του είναι στα 6,70€ και τη θεωρώ αρκετά καλή.

6. Συνεχίζω με ένα υγρό κραγιόν από την εταιρεία Beauty Line και τη σειρά long lasting lip gloss.  Η απόχρωση που έχω εγώ είναι ένα πολύ γλυκό φούξια, που επίσης ταιριάζει σε όλες τις κοπέλες. Αυτά τα κραγιόν ξεκινάνε κι είναι υγρά στα χείλη σας, αλλά μετά από λίγα λεπτά γίνονται τελείως ματ και δεν πάνε πουθενά ό,τι κι αν κάνετε. Η απόδοση του χρώματος είναι πάρα πολύ καλή κι η τιμή τους είναι στα 3,50€, δηλαδή το απόλυτο τίποτα για την ποιότητά τους. 

7. Περνάω στην αγαπημένη μου εταιρεία MAC από την οποία έχω ξεχωρίσει 2 κραγιονάκια. Το πρώτο που θα σας μιλήσω είναι το Riveting Rose Α17 το οποίο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως ημί-ματ. Δηλαδή ξεκινάει κι είναι ενυδατικό αλλά μετά από κάποια ώρα σταθεροποιείται στα χείλη. Το χρώμα είναι ένα κεραμιδί που καφετίζει και έχει μια πάρα πολύ καλή απόδοση. Η διάρκεια του για ημί-ματ είναι καλή, δηλαδή κρατάει γύρω στις 4 ωρίτσες μπορεί και παραπάνω. Για την τιμή του δεν είμαι σίγουρη επειδή μου το έχουν κάνει δώρο.



8. Τελειώνω με το πιο ωραίο κραγιόν του κόσμου, πάλι από MAC, αλλά αυτή τη φορά το DIVA. Είναι τελείως ματ και το χρώμα του θα το χαρακτήριζα ως κόκκινο βουργουνδίας. Μένει για πάρα πολλές ώρες στα χείλη και πάντα όταν το φοράω δεν υπάρχει περίπτωση να μην λάβω σχόλιο για το κραγιόν μου ή οπωσδήποτε θα με ρωτήσουν ποιο κραγιόν είναι. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι ακόμα κι αν αρχίζει να φεύγει θα αφήσει ένα γλυκό μπορντό στα χείλη σας κι ούτε θα τα αποχρωματίσει τελείως ούτε θα αφήσει ένα αντιαισθητικό χρώμα όπως  κάνουν άλλα σκούρα κραγιόν. Η τιμή του είναι στα 20,00€ αλλά αν είστε τυχεροί θα το πετύχετε σε κάποια προσφορά.Αυτή τη στιγμή μπορείτε να το βρείτε στο Gleek με -20% 




Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν για τα χείλη;
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;



Μαρίνα από το ιστολόγιο Marina's thoughts

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->