Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

The End

Σε όλα τα πράγματα μπαίνει ένα τέλος, άλλωστε πάντα ξεκινάμε με μια αρχή, φτάνουμε στη μέση και καταλήγουμε στο τέλος. Το τέλος δεν έχει να κάνει μόνο στο τομέα της δουλειάς ή των οικογενειακών σχέσεων, αλλά και στα συναισθηματικά.
 Χωρίζεις, πονάς κλαις και δίνεις ένα τέλος κάποια στιγμή, γιατί κουράζεσαι συναισθηματικά, αποκτάς ψυχολογικά και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.
Ντύσου, στολίσου και βγες έξω, πέρνα καλά και μην δίνεις καμία σημασία σε κανέναν που σε κάνει να κλαις και να μαραζώνεις, αυτοί χάνουν που δε σε έχουν όχι εσύ.


Σε κάθε τέλος έρχεται και μια νέα αρχή εκεί που δε το περιμένεις, μια αρχή που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά.

Αλλά πριν κάνεις την νέα αρχή κάψε οτιδήποτε σε πονάει,κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα.

The End λοιπόν και η ζωή προχωράει φίλη μου και να θυμάσαι να χαμογελάς, γιατί το αξίζεις !!!

"Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου και ήξερα πόσο είχα καταστρέψει συναισθηματικά κάποιον θα ντρεπόμουν"  

Αφιερωμένο στους/στις πρώην σας που σας πλήγωσαν, αφιερωμένο στους δικούς μου πρώην που δεν έχουν μάθει να αγαπάνε και το μόνο που κατάφεραν είναι να τους μισήσω "Αγάπησα αυτό που έδειξες, μίσησα αυτό που είσαι"

Τίνα από το It's my life by Tina Michaelidou
Miss T
Miss T

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!