Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Χαμογέλασε

Στην σημερινή εποχή διανύουμε όλοι μας ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας μιας και είμαστε σε περίοδο οικονομικής κρίσης - μόνο περίοδος δεν είναι αλλά τέλος πάντων.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι χαοτική : άνθρωποι μένουν άνεργοι, πάσχουν από κατάθλιψη, άλλοι αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα,φεύγουν από την Ελλάδα άλλοι αναζητώντας μια καλύτερη ζωή σε κάποια άλλη χώρα μα το κυριότερο είναι ότι όλοι μας έχουμε χάσει το χαμόγελό μας.
Ναι συμφωνώ ότι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες σε όλους τους τομείς, οι σχέσεις χαλάνε πιο εύκολα, οι γονείς προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια και γενικά όλος ο κόσμος έχει ξεχάσει πως είναι να χαμογελάει, να ερωτεύεται και το μόνο συναίσθημα που υπάρχει είναι ο πόνος και η μοναξιά.

Πρέπει λοιπόν να μάθουμε να χαμογελάμε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, δεν χρειάζεται να είμαστε αναίσθητοι και να αδιαφορούμε, αλλά δεν γίνεται όμως να έχουμε και κατάθλιψη. Να χαμογελάτε σαν να μην υπάρχει αύριο, ακόμα και αν δεν έχετε να πληρώσετε έναν λογαριασμό - δύσκολο να χαμογελάσετε, αλλά όχι και ακατόρθωτο- ακόμα και αν είστε μέσα στα νεύρα.

Όσοι έχετε παιδιά να ξέρετε ότι τα παιδιά σας είναι το καλύτερο φάρμακο, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, μια τρυφερή κουβέντα, ακόμα και ένα κοίταγμά τους σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικά. Μην ξεχνάτε ότι όταν σας βλέπουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το καταλαβαίνουν, το νιώθουν απλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να σας βοηθήσουν.

Να μάθετε να χαμογελάτε στις δύσκολες στιγμές σας, γιατί σας αξίζει, γιατί σας πάει, γιατί το χαμόγελο είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, μας κάνει όμορφους αλλά πάνω από όλα μας κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Χαμογελάτε...Το αξίζετε!!!

Τίνα από το It's my life by Tina Michaelidou
Miss T
Miss T

Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!