Πώς να βάλεις το Pin it button στο blog σου - FREE custom pinterest buttons

Διάβασε επίσης

Το Pinterest είναι ένα σημαντικό εργαλείο για όλους τους bloggers και μάλιστα οι περισσότεροι bloggers του εξωτερικού ισχυρίζονται ότι από'κει προέρχεται η μεγαλύτερη κίνηση προς το blog τους.
Πώς να βάλεις και να βγάλεις το Pin it button στο blog σου - FREE custom pinterest buttons

Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα, αλλά σίγουρα όλοι οι bloggers θέλουμε οι φωτογραφίες μας να καρφιτσώνονται εκεί από τους αναγνώστες μας.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό εύκολο για τους αναγνώστες μας είναι το να προσθέσουμε το Pin it button στις φωτογραφίες των αναρτήσεών μας ώστε με ένα μόνο κλικ ο αναγνώστης να μπορεί να καρφιτσώσει στους πίνακές του την ανάρτησή μας.

Πώς θα βάλουμε όμως αυτό το κουμπάκι σε όλες μας τις φωτογραφίες;
Θα σου δώσω τρεις τρόπους  για να το κάνεις από τον πιο εύκολο μέχρι τον πιο σύνθετο


Πώς θα βάλεις το Pin it Button στο blog σου


Πώς θα βάλεις το Pin it Button στο blog σου

Για αρχάριους: Παραλληλόγραμμο κουμπάκι : Δες πώς θα βάλεις αυτό το Pin it button στο μπλογκ Κυριακή στο σπίτι με τις οδηγίες της Κατερίνας

Για προχωρημένους :  Στρογγυλό Pin it button : Πώς τοποθετούμε το ''Pin it'' Button στις φωτογραφίες των αναρτήσεων μας! 


Για πιο προχωρημένους:  Custom/Προσαρμοσμένο Pin it button: Στον κώδικα που σου δίνει η blogger στο παραπάνω tutorial στην πρώτη γραμμή θα δεις αυτόhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZxk6TQQ86G1-ixczrqmWVuWoz0HOTuBHZIBVHKA2yiv5MkZbEMduk2yLzyB14NOD3VH7fweIbPL_fLaFu4cKX5_ieLFp9Rs_19bugyFSeXOXkHf66PqezM8i9YRAqFZAUkNYOHQBLs3WH/s1600/pinit-button.png
Αυτό είναι το url της εικόνας για το κόκκινο στρογγυλό κουμπάκι. Αν εσύ θέλεις να βάλεις ένα άλλο κουμπάκι αντικατέστησε το παραπάνω url με το url της εικόνας-κουμπιού που θέλεις εσύ.


Παρακάτω σου δίνω μερικά τέτοια κουμπάκια που έφτιαξα και το url τους μπορείς να το πάρεις με δεξί κλικ στην εικόνα και "Αντιγραφή διεύθυνσης εικονας" 







Θέλω να μου πεις στα σχόλια αν χρησιμοποιείς το Pinterest και γιατί σου αρέσει περισσότερο. Εγώ πάντως το λατρεύω!

Α!Να ξέρεις!Κάθε Δευτέρα στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη!Άλλωστε σ'αυτό το site θα βρεις όλα όσα χρειάζεται καθημερινά μια γυναίκα blogger!

Δέσποινα από το Despina's studio

6 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Όλα μαζί συγκεντρωμένα σε ένα! Ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , νοικοκυρεμένα που λένε!Εμείς σε ευχαριστούμε για τα blogging tips!

      Διαγραφή
  2. Αυτό με το να το βγάλεις νομίζω ότι το χρειάζομαι! Μου άρεσαν πολύ και τα κουμπιά που σχεδίασες! Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολύ χρήσιμο, κι εμένα έβγαινε στην υπογραφή μου και στο κουμπάκια για σόσιαλ και δεν το είχα πάρει καν χαμπάρι!!!

      Διαγραφή
  3. Τελικα μονο εγω ειχα τον πιο πολυπλοκο κωδικα για pin it μεσα απο τον κωδικα προτυπου, που τελικα τον εβγαλα και για μενα μονο κρατησα απο τα προσθετα του mozilla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κατατοπιστική ανάρτηση , το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να προσαρμόσω το στρογγυλό κουμπάκι αλλά πατώντας το λινκ για οδηγίες μου βγάζει ότι θα έπρεπε να έχω πρόσκληση για να μπω στο blog , τι μπορώ να κάνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->