Δευτέρα, Μαΐου 02, 2016

Κυριακή Του Πάσχα : Οικογενειακό Τραπέζι

Πότε ήρθε το Πάσχα, πότε τελείωσε κιόλας ούτε που το κατάλαβα. Καλό Μήνα εύχομαι, Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη!

Η Κυριακή του Πάσχα με βρήκε με την οικογένειά μου και τους φίλους μας να τρώμε όλοι μαζί στο οικογενειακό μας τραπέζι, γελώντας, τραγουδώντας και χορεύοντας.


Εκείνες τις ώρες ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα, φοράμε το πιο γιορτινό μας χαμόγελο και καθόμαστε όλοι μαζί, για να θυμηθούμε τα παλιά, για να γελάσουμε και για να είμαστε όλη η οικογένεια στο τραπέζι με σκοπό να τηρήσουμε τις πατραπαράδοτες παραδόσεις, τις αξίες και τα ιδανικά που πιστεύω ότι τα έχουμε ξεχάσει.

Τα καθημερινά μας προβλήματα βλέπετε δεν μας αφήνουν να χαρούμε και συνεχώς είμαστε σκουντούφληδες και σκεφτόμαστε πως θα λύσουμε όλα αυτά που είναι άλυτα, αλλά ξέρετε κάτι;  

Οι Κυριακές είναι για την οικογένεια, για να καθόμαστε όλοι μαζί στο τραπέζι, για να βλέπουμε όλοι μαζί με ταινία, για να γελάμε, για να λέμε τα προβλήματά μας και όχι να είναι το κάθε μέλος της οικογένειας σε ένα δωμάτιο και να έχει χάσει κάθε επικοινωνία.

Τις Κυριακές θα πρέπε να κλείνουμε το Internet και τα Social Media και να έχουμε δίπλα μας όσους ανθρώπους μας αγαπάνε πραγματικά, που μας νοιάζονται και είναι δίπλα μας ανά πάσα στιγμή σε όποια δυσκολία και αν έχουμε.

Η οικογένεια δεν είναι μόνο για τις γιορτές, αλλά είναι για την κάθε ημέρα, η ζωή είναι μικρή άλλωστε και πρέπει να την χαιρόμαστε.

Η Κυριακή του Πάσχα με βρήκε με την οικογένειά μου που με αγαπάει και που τους αγαπώ πολύ.

Μην χάνετε στιγμές, ζήστε τες ακόμα και αν σας ταλανίζουν πολλά προβλήματα, γιατί σαν την οικογένεια δεν έχει!

Να χαμογελάτε, γιατί σας αξίζει και να θυμάστε οι Κυριακές είναι για την οικογένεια μη το ξεχνάτε, εφαρμόστε το!!

Τίνα από It's My Life By Tina Michaelidou

Miss T
Miss T

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!