Κυριακή, Μαΐου 08, 2016

Χρονιά πολλά μανούλες 2016

Η Γιορτή της Μητέρας έφτασε και κάθε χρόνο γιορτάζουμε μαζί με τις μανούλες μας την ημέρα αυτή .
Η Γιορτή αυτή είναι αφιερωμένη στην μητέρα και στην μητρότητα και γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Σαν χτες θυμάμαι τα πασχαλινά bazaar που κάναμε στο σχολείο και πάντα έπαιρνα ένα δώρο για την μαμά μου μαζί με μια κάρτα με ευχές και ζωγραφιές.


Οι μαμάδες είναι σημαντικές στη ζωή των παιδιών -μικρά,μεγάλα- μιας και είναι εκείνη η γυναίκα που υπομένει τα πάντα, που σηκώνει τα βάρη όλης της οικογένειας και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες.Είναι εκείνη που θέλει το καλό του δικού της παιδιού που κάνει τα πάντα για το μέλλον του και αν κάποιος της το πληγώσει γίνεται ύαινα για να το προστατέψει. Ακόμα και αν κάνει λάθη το παιδί της θα είναι εκεί για αυτό - σπάνια βλέπουμε μια μαμά να αδιαφορεί για το παιδί της και όσο άσχημο και αν ακούγεται δυστυχώς υπάρχουν και οι ακατάλληλες μαμάδες που βάζουν σε κίνδυνο το ίδιο τους το παιδί.

Μια μαμά χαίρεται με την χαρά του παιδιού της και στεναχωριέται με τον πόνο του, φοβάται πάλι ότι όταν βρει τον/την κατάλληλο σύντροφο θα φύγει μακρυά και αρχίζει να φέρεται σαν την κακιά πεθερά - ναι από κει βγήκε και η σειρά 7 Θανάσιμες Πεθερές.

Η μάνα είναι μόνο μια και καμία δεν μπορεί να την αντικαταστήσει...

Για την μαμά μου, για όλες τις μαμάδες του κόσμου, για όταν γίνω εγώ μαμά και θα καταλάβω τι εστί αγωνία...

Χρόνια σας Πολλά,
Σας αγαπάμε

Tίνα Μιχαηλίδου από το It's My Life By Tina Michaelidou
Miss T
Miss T

Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!