87 ιδέες για αναρτήσεις : Ο απόλυτος οδηγός για να ξαναβρείς τη χαμένη σου έμπνευση

Διάβασε επίσης

Είτε το πιστεύεις είτε όχι στο σημερινό ποστ συγκέντρωσα ούτε μία , ούτε δύο , αλλά 87 ιδέες για αναρτήσεις για τις μέρες που δεν έχεις έμπνευση.

87 blog post ideas

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το blogging έχουμε βρεθεί σε φάση που δε μας έρχεται τίποτα στο νου για να γράψουμε στο μπλογκ μας. Αν έχεις βρεθεί κι εσύ σ'αυτή τη θέση συνέχισε να διαβάζεις και σου υπόσχομαι ότι ποτέ ξανά δε θα νιώσεις ότι "δεν έχεις έμπνευση" .

26 ιδέες για αναρτήσεις για κάθε blogger  από το Despina's Studio

Σ'αυτή την ανάρτηση θα βρεις ιδέες για αναρτήσεις που ταιριάζουν σε κάθε είδους blog, είτε είναι προσωπικό είτε θεματικό. Είναι λίγο πιο προσωπικές αναρτήσεις που θα κάνουν τους αναγνώστες σου να αισθανθούν ότι σε ξέρουν λίγο καλύτερα.


26 ιδέες για αναρτήσεις για κάθε blogger  από το Despina's Studio


16 ιδέες για αναρτήσεις σχετικά με το blogging   από το Despina's Studio

Σ'αυτό το ποστ θα βρεις ιδέες για αναρτήσεις σχετικές με την ενασχόλησή σου με το blogging. Είναι ένας ακόμα τρόπος να έρθεις πιο κοντά με τους αναγνώστες σου.

16 ιδέες για αναρτήσεις σχετικά με το blogging   από το Despina's Studio


19 δημιουργικές ιδέες για αναρτήσεις από το Despina's Studio

Εδώ θα βρεις πιο δημιουργικές ιδέες για αναρτήσεις αλλά και ιδέες για να ξεκινήσεις μια σειρά αναρτήσεων (blog post series) .

19 δημιουργικές ιδέες για αναρτήσεις από το Despina's Studio

Τι κάνεις όταν δεν έχεις έμπνευση από τα The KM Projects

H Κατερίνα θα σου εξηγήσει τι μπορείς να κάνεις όταν δεν έχεις έμπνευση,
14 tips για να "κατεβάσεις" ιδέες για μελλοντικές αναρτήσεις και χρήσιμες συμβουλές για να μη μένει ποτέ κενό το ιστολόγιό σου. 
Μάλιστα, η Κατερίνα έχει αφιερώσει κι ένα βίντεο σ΄αυτό το θέμα που είναι πολύ βοηθητικό.




Ελπίζω να σε βοήθησα να αποφύγεις το λεγόμενο writer's block.

Γράψε μου στα σχόλια ποια ιδέα για ανάρτηση πιστεύεις ότι μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα στο μπλογκ σου ή μια δική σου ιδέα για ανάρτηση !


Δέσποινα από το Despina's Studio

Κάθε Δευτέρα στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη! Άλλωστε σ'αυτό το site θα βρεις όλα όσα χρειάζεται καθημερινά μια γυναίκα blogger!

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Το γνωρίζω αυτό το κολληματάκι Δέσποινα μου αλλά πάντα όλο και κάτι βρίσκεται έτσι αναπάντεχα και παίρνει μπροστά πάλι ο μηχανισμός της έμπνευσης και δημιουργίας....σίγουρα υπάρχουν αξιόλογα ιστολόγια και πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες και ιδέες....και τις προτιμάμε.Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, Μαρία μου, η έμπνευση έρχεται εκεί που δεν την περιμένουμε!Αλλά αν δεν έρθει καλό είναι να έχουμε μια εναλλακτική ή μάλλον 87 εναλλακτικές για κάθε ενδεχόμενο!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->