Εύκολη DIY χειμωνιάτικη σύνθεση

Διάβασε επίσης

Μέσα Γενάρη πια και ακόμα και οι πιο αργοπορημένοι πιστεύω οτι ξεστόλισαν το σπίτι τους. Ετσι κι εμείς φίλη μου ξεστολίσαμε κι έμεινα να κοιτάζω το άδειο σκηνικό στο σαλόνι μας. Είναι μια μεταβατική περίοδος που πραγματικά σε ρουφάει η επιστροφή στη ρουτίνα και την καθημερινότητα και δεν έχεις και πααααααααρα πολλή όρεξη να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού.

Χαλάρωσε...πήγαινε βάλε ζεστό καφεδάκι ή τσαγάκι κι έλα να σου δείξω μια πολύ εύκολη χειμωνιάτικη σύνθεση για την τραπεζαρία σου ή το τραπεζάκι του σαλονιού σου που φυσικά θα την κάνεις μόνη σου!!!

DIY Χειμωνιάτικη σύνθεση


Υλικά:
Άνοιξε τα ντουλάπια σου και εκμεταλλεύσου οτι υλικό έχεις διαθέσιμο!!! Εγώ χρησιμοποίησα ξύλα κανέλας, καρύδια, λαδί δαντέλα σε μορφή κορδέλας, σπάγκο, πέρλες που είχαν περισσέψει από άλλες κατασκευές, χαρτόνι και φυσικά πιστόλι σιλικόνης για εύκολο και γρήγορο αποτέλεσμα!
Τέλος διάλεξε μια πιατέλα ή έναν δίσκο με χρώματα να ταιριάζουν στην εποχή. Μπορείς να ξεθάψεις κι εκείνες τις πιατέλες -δώρα από το γάμο σου ντεεεε- που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ!!! Εγώ μια τέτοια χρησιμοποίησα!

DIY χειμωνιάτικη σύνθεση υλικά

Τα καρυδότσουφλα είχαν μείνει από τις γιορτές που έφτιαξα μελομακάρονα και πήρα ολόκληρα καρύδια από τη λαϊκή. Αφού τα έσπασα, λυπήθηκα να τα πετάξω και τα φύλαξα σε ένα βάζο.  Σήμερα κατάλαβα ακριβώς τι θα τα κάνω... Άλλα τα άφησα μισά κι άλλα τα ένωσα με ζεστή κόλλα σιλικόνης.

Στο χαρτόνι σχεδίασα κι έκοψα μια καρδιά. Την τύλιξα με σπάγκο κάπως έτσι...

DIY paper heart

Και τη στόλισα με περλίτσες.

Οι φιόγκοι μου αρέσουν πάρα πολύ άρα δε θα μπορούσε να λείπει ένας μικρούλης φιόγκος κι από αυτή τη σύνθεση... Έτσι ένωσα τα ξύλα κανέλας κάπως έτσι...

DIY Cinnamon sticks


Και η σύνθεση μου ήταν έτοιμη!!! Σε μικρό τραπεζάκι...


DIY σύνθεση έτοιμη


Αλλά και στην τραπεζαρία μας...

DIY χειμωνιάτικη σύνθεση centerpiece

Την τελευταία φωτογραφία στη βάζω φίλη μου για να δεις πως εμπνεύστηκα από τα χρώματα και το στυλ που επικρατεί στο σαλόνι μου!

Τι έχεις εσύ να κάνεις λοιπόν;

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τι θέλεις επάνω στο τραπέζι σου, άνοιξε τα ντουλάπια σου και διάλεξε τα αντίστοιχα υλικά που σίγουρα έχεις και δημιούργησε μια όμορφη σύνθεση με τα χεράκια σου!!! Να μια ωραία πρόταση για δημιουργία για το Σαββατοκύριακο που έρχεται... Φτιάξε καφεδάκι ή τσαγάκι και εκφράσου μέσα από τη δημιουργία!!!

Εσύ τι αλλαγές τολμάς να κάνεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου; θα χαρώ να τις διαβάσω στα σχόλια!!!

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα... φιλάκια!

4 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Πολύ ωραίο ,έχω απ'όλα τα υλικά θα το δοκιμάσω και θα σας το δείξω .Μπράβο έχετε ωραίες ιδέες,!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σας αρέσουν οι προτάσεις μας!!! θα χαρούμε πολύ να δούμε και τις δικές σας δημιουργίες!!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο, Έλενα, και καλή αρχή στη στήλη σου! Πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα για να διακοσμήσουμε τις πιατέλες που δεν μας πολυαρέσουν! Το ότι φύλαξες τα καρυδότσουφλα με ξεπερνάει, αν κι εγώ κρατάω στην άκρη σχεδόν τα πάντα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Το έχω ξαναπεί και στο blog μου είμαι λίγο μαζώχτρα που λένε και στο χωριό μου!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->