3 ιδέες για DIY διακόσμηση στα βαζάκια και τα μπουκάλια της κουζίνας σου.

Διάβασε επίσης

Φίλη μου,δεν ξέρω για σένα, έχω τη συνήθεια και μαζεύω πάντα άδεια βαζάκια και μπουκάλια σε ένα συγκεκριμένο ντουλάπι στην κουζίνα μου. 

Ειδικά αν κάποιο έχει ιδιαίτερο σχήμα ή είναι πολύ μικρό τότε γίνεται το αγαπημένο μου! 

Σήμερα σκέφτηκα να σου δείξω πως έχω διακοσμήσει και πως χρησιμοποιώ μερικά από αυτά για να πάρεις ιδέες αν κι εσύ είσαι αθεράπευτα ρομανική και δεν πετάς ή ανακυκλώνεις κι έχεις κι εσύ ένα μυστικό ντουλάπι γεμάτο με άδεια βάζα!

DIY διακόσμηση βάζων & μπουκαλιών

Καταρχήν να σου πω τι υλικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη διακόσμηση των βάζων σου....τα πάντα! Το σημαντικότερο είναι να αποτυπώσεις την προσωπικότητα σου και το γούστο σου πάνω στα βάζα σου. Εμένα μου αρέσει πολύ η λινάτσα, η δαντέλα, ο σπάγκος και οι περλίτσες οπότε με τέτοια υλικά έχω διακοσμήσει τα βάζα μου.
Τι άλλο θα χρειαστείς; Κόλλα. Αν θες γρήγορο αποτέλεσμα τότε η ζεστή σιλικόνη είναι αυτό που θέλεις. Αν όμως έχεις υπομονή, εξαιρετικό αποτέλεσμα έχει και η ατλακόλ απλά χρειάζεται αρκετό χρόνο για να στεγνώσει και στην αρχή θα είναι άσπρη αλλά όταν στεγνώσει γίνεται διάφανη. Οπότε...μην τρομάξεις αν επιλέξεις αυτή την κόλλα.

Τα παρακάτω βαζάκια επέλεξα να τα φτιάξω ίδια. Το ένα είναι μικρότερο από το άλλο οπότε αυτόματα τα έκανα σετ. Έχω χρησιμοποιήσει λινάτσα και πολύ λεπτή δαντέλα ιβουάρ για την περίμετρο και σπάγκο λευκό για το πάνω μέρος.

DIY διακόσμηση βάζων & μπουκαλιών

DIY διακόσμηση βάζων & μπουκαλιών
Έχουν πολλές χρήσεις αλλά με βολεύουν πολύ να βάζω τα καλαμάκια μου όταν έχω κάποιο event ή συγκέντρωση στο σπίτι μου.
Το επόμενο βαζάκι έχει διακοσμηθεί με δυο διαφορετικές δαντέλες και πέρλα. Το χρησιμοποίησα για το shabby chic bachelorette party που οργάνωσα πέρσι για την κουμπάρα μου και μπορείς να πάρεις ιδέες εδώ. Αφού τελείωσε το πάρτι το έχω στο μπάνιο μου γεμάτο με βαμβακάκια ντεμακιγιάζ σε διάφορα χρώματα και μου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που το βλέπω.

DIY shabby chic vase

Τέλος μια υπέροχη ιδέα αν πιάνει το χέρι σου είναι η ζωγραφική πάνω στα μπουκάλια ή και τα βάζα σου. Τεχνοτροπίες πολλές, το σημαντικό είναι να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τα καταφέρεις πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία της ζωγραφικής. Τα συγκεκριμένα βάζα έχουν ζωγραφιστεί από την καλλιτέχνιδα της οικογένειας οπότε αν σας ενδιαφέρουν οδηγίες, υλικά και τεχνικές αφήστε μου σχόλιο κι εγώ θα ετοιμάσω μια ανάρτηση αποκλειστικά για τη ζωγραφική βάζων και μπουκαλιών με φωτογραφίες step by step με τη βοήθεια της ειδικού.




Ελπίζω να σας άρεσαν τα βαζάκια μου και να σας έδωσα λίγη έμπνευση τώρα που έρχεται η Άνοιξη για ανανέωση και αλλαγή διακόσμησης.

Έλενα

1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Καταπληκτικές ιδέες! Διακοσμώ κι εγώ τα βαζάκια μου, όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο! Θα ήθελα πολύ να μάθω λεπτομέρειες για τη ζωγραφική πάνω στα βάζα!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->