Πώς πέρασαν το Πάσχα οι συντάκτριες του edityourlifemag.gr

Διάβασε επίσης

Χριστός Ανέστη! Μιας και αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που ετοιμάζω εγώ μετά το Πάσχα σας εύχομαι Χρόνια Πολλά!
Πώς πέρασαν το Πάσχα οι συντάκτριες του edityourlifemag.gr

Σήμερα αποφάσισα να κάνουμε κάτι ...πρωτότυπο!
Έβαλα τα "κορίτσια μου" να γράψουν..."σκέφτομαι και γράφω" με θέμα πώς πέρασαν το Πάσχα και σήμερα είμαι εδώ για να σας αποκαλύψω τα...γραπτά τους!


Θα ξεκινήσω με την Κατερίνα από το ιστολόγιο The KM projects

"Μετά από πάρα πολλά χρόνια, αποφασίσαμε να μην περάσουμε το φετινό Πάσχα στην Κέρκυρα. Μείναμε Αθήνα ή πολύ κοντά στην Αθήνα. Η αιτία ήταν οι πολλές υποχρεώσεις και ο ελάχιστος χρόνος που είχαμε στην διάθεση μας για να μεταβούμε στην Κέρκυρα. Ουσιαστικά δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε όπως θα θέλαμε το νησί. Έτσι μείναμε πίσω. Τις περισσότερες ημέρες τις περάσαμε χαλαρά και οικογενειακά, κοντά στο πατρικό μου που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής.

 Έτσι κάναμε πολλές βόλτες, μιας και ο καιρός ήταν υπέροχος. Επίσης, φέτος μετά από πολλά χρόνια τολμώ να πω ότι ήταν το πιο ξεκούραστο Πάσχα, αφού δεν ταξιδέψαμε πολύ και είχαμε περισσότερο χρόνο για ύπνο και χαλάρωση.

Προσωπικά αναλώθηκα σε σειρές, κυρίως εποχής. Είδα όλη την πρώτη σεζόν από την Victoria Και τις δύο σεζόν από το Outlander. Εκπληκτικές σειρές και αν δεν τις έχετε δει, νομίζω ότι αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά.

Την ημέρα του Πάσχα πήγαμε στην θεία μου στην Πεντέλη για φαγητό. Ένα οικογενειακό τραπέζι λίγο κουτσουρεμένο, αφού κάποιοι λοίπουν στο εξωτερικό, κάποιοι είχαν οργανώσει την εκδρομούλα τους αλλού, κάποιοι δουλεύουν στο νησί, κάποιοι απλά δεν είναι πια μαζί μας και μας λείπουν αφάνταστα. Έτσι οι εναπομείναντες μαζευτήκαμε στην Πεντέλη και μαζί και φίλοι αγαπημένοι από την Γερμανία. Αρνάκι στο φούρνο για τους μισούς και κοτόπουλο για όσους δεν θέλουν το αρνί.

 Και κάτι υπέροχα χειροποίητα βραζιλιάνικα γλυκά που μας έφτιαξε η Γερμανο-βραζιλιάνα φίλη . Και ένα μικρό παιχνίδι που παίξαμε, μια γερμανική παράδοση. Ανέλαβα και έκρυψα σοκολατένια αυγά και άλλα γλυκάκια σε όλο τον κήπο και τα παιδιά της παρέας έπαιξαν τον χαμένο θησαυρό προσπαθώντας να τα ανακαλύψουν."

Τελικά το Πάσχα σημασία έχει η οικογένεια" γράφει η Κατερίνα και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Η Κατερίνα μοιράζεται περισσότερες στιγμές από την καθημερινότητά της στο instagram και μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ






Σειρά για να μας διηγηθεί πώς πέρασε το Πάσχα έχει η Έλενα ή αλλιώς Busy Mama από την οποία σας έχω και ένα μικρό φωτορεπορτάζ!

Η ομορφιά της φύσης απλόχερα χαρισμένη

"Πήγαμε στο πατρικό μου στο Άργος για μια βδομάδα!Τις πρώτες μέρες ο μικρός ήταν αρρωστούλης αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και δειλά δειλά συμμετείχαμε στις προετοιμασίες για το Πάσχα.
Βόλτες με φίλους και σύμμαχο τον λαμπερό ήλιο

Όσο περνούσαν οι μέρες ο μικρός καλυτέρευε και μπορέσαμε να ευχαριστηθούμε τις βόλτες με καλό καιρό , τις γιορτινές μέρες, τη συντροφιά των φίλων αλλά και των παππούδων μας και την ομορφιά της φύσης που μας χαρίστηκε απλόχερα!
Οι ψησταριές πήραν μπρος

Ανήμερα το Πάσχα μπήκαν μπρος οι πατροπαράδοτες ψησταριές και περάσαμε τέλεια μιας και ο καιρός ήταν με το μέρος μας.

Η πρώτη λαμπάδα του Βαγγελίνου

Ήταν ένα υπέροχο διάλειμμα και περάσαμε όμορφα και οικογενειακά αυτές τις Άγιες μέρες"
Αναμνήσεις από το Πάσχα του 2017

Πάμε να σας δείξω τώρα και τις φωτογραφίες που μου έστειλε η Έλενα , αλλά αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη δόση από Busy Mama μπορείτε να την ακολουθήσετε στο instagram εδώ

Τη σκυτάλη για να μας διηγηθεί τις δικές της αναμνήσεις από το φετινό Πάσχα παίρνει η Ελευθερία από το Diary of a beauty addict

"Αυτό το Πάσχα κύλησε ήρεμα και άκρως οικογενειακά, αφού δυστυχώς δεν είχαμε επισκέψεις από συγγενείς, ψήσαμε όπως πάντα, μια παράδοση που κρατάει χρόνια, μαζί με τον θείο μου.



Φυσικά το σημαντικότερο γεγονός που είχε αυτό το Πάσχα είναι ότι κατάφερα να χάσω επιτέλους τα περιττά κιλά που είχα και δεν βάρυναν μόνο το σώμα αλλά και ψύχη μου, ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου,  βλέπω τη ζωή πιο αισιόδοξα και χαμογελάω!




Δεν πρέπει να παραλείψω να σου δείξω αφού λατρεύω τα σχέδια στα νύχια και το nail art που δημιούργησα για αυτήν την μέρα, με λουλούδια σε ένα αφηρημένο μοτίβο."



Αυτά μου αφηγήθηκε η Ελευθερία η οποία μοιράζεται πολλές όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της στο instagram και μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ

Ακολουθεί η Βίλλυ από το ιστολόγιο Make up your dayz και οι δικές της στιγμές από το Πάσχα που πέρασε

"Ας ξεκινήσουμε από κάτι βασικό. Όσο τρελαίνομαι από τη χαρά μου τα Χριστούγεννα, τόσο με μελαγχολεί το Πάσχα. Δεν ξέρω γιατί. Παρόλο που είναι άνοιξη, πλησιάζει το καλοκαίρι, ο καιρός συνήθως είναι υπέροχος, μαζεύεται όλη η οικογένεια, βλέπω συγγενείς που έχω καιρό να δω και μου λείπουν, εγώ δεν έχω ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση. 


Το φετινό Πάσχα ειδικά ούτε που το κατάλαβα. Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα δούλευα σε φρενήρης ρυθμούς και όταν έφτασε η Κυριακή του Πάσχα ήθελα απλά να την περάσω στο κρεβάτι, κάτω από τα σκεπάσματα με βαθύ ύπνο. Κάτι το οποίο έκανα φυσικά. 

Βέβαια δε γινόταν να μην εκμεταλλευτώ και τη μεγάλη έξοδο των Αθηναίων και να κάνω βόλτες στην άδεια και πανέμορφη Αθήνα! Οπότε πήγαμε για φαγητό στα Εξάρχεια, στη Ροζαλία, μία από τις ελάχιστες ταβέρνες που ήταν ανοιχτές εκείνη την ημέρα και η αλήθεια είναι ότι μπήκα λίγο στο πνεύμα των ημερών, αφού από τα ηχεία έπαιζαν δημοτικά και παραδοσιακά τα οποία ακούγονταν σε όλη την πλατεία Εξαρχείων! 


Μετά το τσιμπούσι βρήκα ευκαιρία να κάνω βόλτα στο κέντρο, το οποίο ήταν στην κυριολεξία άδειο! Έχεις σταθεί ποτέ στη μέση της Πανεπιστημίου για να βγάλεις φωτογραφία? Κι αν δε με πιστεύεις, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες!


 Ελπίζω να πέρασες πολύ όμορφα αυτές τις μέρες, να ξεκουράστηκες, να γέμισες μπαταρίες και να επέστρεψες ανανεωμένη! Εύχομαι Χρόνια Πολλά, και του χρόνου με υγεία και ακόμα καλύτερα!"

Αυτά είχε να μας πει η Βίλλυ που στο instagram μοιράζεται ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από την Αθήνα (είτε είναι άδεια , είτε όχι) και μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ

Τέλος, θα σου διηγηθώ κι εγώ πώς πέρασα το Πάσχα (αν δεν το κατάλαβες ως τώρα είμαι η Δέσποινα από το despina's studio)

Μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές πήγαμε με τον άντρα μου για ένα διήμερο στα Χανιά όπου περάσαμε εννοείται πολύ ωραία, παρόλο που ο καιρός δε μας έκανε τη χάρη και ήταν συννεφιασμένος και μουντός και τις δύο μέρες. 

Η πόλη των Χανίων όπως φαίνεται από τους τάφους των Βενιζέλωων

Το καλύτερο όμως που "πήραμε" μαζί μας από τα Χανιά ήταν η αδερφή μου η Ερωφίλη , που πλέον μένει μόνιμα στην Αγγλία, και ήρθε για διακοπές εδώ μετά από  7 μήνες!
Έτσι τις επόμενες μέρες τις αφιέρωσα στις αδερφές μου αλλά και στη βαφτιστήρα μου.

Λίγο πριν πάμε στην Ανάσταση, για πρώτη φορά μαζί νονά και βαφτιστήρα

Φυσικά έκανα και κάποιες ετοιμασίες για το Πάσχα, αυγά σοκολατένια, τσουρέκια, βάψιμο αυγών...
Τσουρέκι πολίτικο που έφτιαξα για πρώτη φορά και έγινε εξαιρετικό και μπράβο μου!

Την ημέρα του Πάσχα πήγαμε στην εξοχή ,όλη η οικογένεια, γιαγιά, θείοι,θείες ξαδέρφια, ανίψια και φυσικά φάγαμε μέχρι σκασμού!

Aυτό που σας δείχνω είναι το ένα τρίτο του τραπεζιού,αυτό που ήταν μπροστά μου, μπορείτε να καταλάβετε πού κάθομαι από το ποτηράκι του καφέ με το κόκκινο καπάκι που ξεχωρίζει!

 Ευτυχώς εκείνη τη μέρα έκανε πολύ καλό καιρό και ευχαριστηθήκαμε τη φύση και τον ήλιο.

Εγώ δε μοιράζομαι και πολλά στον προσωπικό μου λογαριασμό στο ίνσταγκραμ αλλά αν θέλεις να με ακολουθήσεις θα με βρεις εδώ 


Αυτά ήταν τα νέα της συντακτικής μας ομάδας!
Ελπίζουμε να σας γεμίσαμε όμορφες εικόνες και να σας μεταδώσαμε την αισιοδοξία και τη θετική μας ενέργεια!
Πώς πέρασαν το Πάσχα οι συντάκτριες του edityourlifemag.gr

Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε στα σχόλια πώς περάσατε εσείς
 και αν θέλετε δείξτε μας στο instagram πώς περάσατε το Πάσχα κάνοντάς μας tag @edityourlifemag ή βάζοντας το hashtag #myeasteredit

Επιμέλεια κειμένων και φωτογραφιών Δέσποινα από το ιστολόγιο despina's studio

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->