Έχει καύσωνα; 5 + 1 προϊόντα μακιγιάζ ιδανικά για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Διάβασε επίσης

Τις μέρες που πέρασαν ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο και δεδομένου ότι βρίσκομαι ακόμα στην Κέρκυρα για διακοπές, με την υγρασία να είναι στα ύψη, οι επιλογές για μακιγιάζ ήταν περιορισμένες. Όταν όμως έχεις να παρευρεθείς σε διάφορες, πιο επίσημες, εκδηλώσεις ή απλά δεν θέλεις να βγεις αμακιγιάριστη, σου προτείνω 6 προϊόντα μακιγιάζ ιδανικά για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό αποτέλεσμα. 

5 + 1 προϊόντα μακιγιάζ ιδανικά για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Κακά τα ψέματα, είναι σχεδόν αδύνατο (όσο καλά προϊόντα κι αν χρησιμοποιείς) να έχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με full makeup. Είναι πρακτικά αδύνατον να φοράς foundation και να μην λιώσεις κυριολεκτικά από την ζέστη, ειδικά αν η ζέστη συνδυάζεται και με υγρασία. Γιατί αν ιδρώσεις τι θα κάνεις; δεν θα σκουπιστείς; κι αν καταφέρεις να μην σκουπιστείς, τότε το πιθανότερο είναι να καταλήξεις να μοιάζεις με τον Joker. Όχι τον αψεγάδιαστο του Jack Nickolson αλλά τον άλλο του μακαρίτη του Χιθ Λέτζερ. Τι λοιπόν μπορείς να επιλέξεις για να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο;

Προϊόν Νο. 1 - Ένα concealer ή ένα corrector μεγάλης διάρκειας (Long lasting).
Καλό είναι να αποφύγεις το foundation, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε να καλύψεις κάποιες ατέλειες σου, μπορείς να εφαρμόσεις τοπικά κάποιο concealer μακράς διάρκειας. Είτε για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, είτε μικρές ατέλειες στο υπόλοιπο πρόσωπο, καλύτερα να επιλέξεις να το εφαρμόσεις σε μικρή ποσότητα, για ένα ελαφρύ αποτέλεσμα. 

Προϊόν Νο. 2 - Αδιάβροχη μάσκαρα. 
Είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το καλοκαίρι, είτε το πρωί είτε το βράδυ, η αδιάβροχη μάσκαρα είναι απαραίτητη, καθώς έχει μεγαλύτερη διάρκεια και πιο σταθερό αποτέλεσμα. 

Προϊόν Νο. 3 - Κρεμώδες μπρόνζερ  ή υγρό ρουζ
Ανάλογα με το πόσο έχεις μαυρίσει μπορείς να επιλέξεις τερακότα ή ρουζ σε κρεμώδη ή υγρή μορφή για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Με ταμποναριστές κινήσεις μπορείς να το απλώσεις στα αντίστοιχα σημεία.

Προϊόν Νο. 4 - Μάσκαρα φρυδιών ή αδιάβροχο μολύβι φρυδιών
Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια και για τα φρύδια. Καλό είναι να επιλέξεις αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ. Μην ξεχάσεις όμως τα φρύδια σου, καθώς είναι η κορνίζα του προσώπου σου. 

Προϊόν Νο. 5 - Lip gloss με ελαφρύ χρώμα σε φυσικές αποχρώσεις 
Καλύτερα να αποφύγεις τα πολύ βαριά κραγιόν ειδικά αν δεν είναι μεγάλης διάρκειας και να επιλέξεις πιο ελαφριά Lip gloss ή ακόμα και lip balm με χρώμα. 

5 + 1 προϊόντα μακιγιάζ ιδανικά για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Για το τέλος σου άφησα ένα προϊόν που κατά την γνώμη μου δεν είναι απολύτως απαραίτητο τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού καθως υπάρχει ο κίνδυνος αν το παρακάνουμε να μην είναι όμορφο το αποτέλεσμα, ωστόσο αν δεν μπορείς να αποχωριστείς την πούδρα σου τότε μπορείς να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις:

Προϊόν Νο. 6 - Πούδρα με αντηλιακό δείκτη προστασίας.  Χωρίς υπερβολές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πούδρα με αντηλιακή προστασία, απλώνοντας την ελαφριά με πινέλο κατά προτίμηση.

Εσύ ποια προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείς με τις μεγάλες ζέστες;


Άκουσε εδώ τα 10 τραγούδια που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή Playlist σου.

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->