Ποιο είναι το ιδανικό δώρο για μια Beauty Blogger

Διάβασε επίσης

Είναι η φίλη σου εκείνη που λατρεύει το μακιγιάζ και τα προϊόντα περιποίησης και δεν ξεχνά να γράφει στο προσωπικό της blog τις εντυπώσεις της για όσα δοκίμασε. Αυτή που δεν διστάζει να δοκιμάσει κάθε νέα τάση στο μακιγιάζ και την περιποίηση και σου κάνει δώρο πάντα τα πιο trendy προϊόντα. Είναι η φίλη σου που βγάζει το κινητό της να φωτογραφίσει τα νέα προϊόντα που είδε στην βιτρίνα του αγαπημένου σας καταστήματος και ενημερώνει τους πάντες πρώτη για τις προσφορές που τρέχουν.. Ωραία, και τι δώρο να της κάνεις;


Καταρχάς, ηρέμησε, ακόμα και η πιο ψαγμένη beauty blogger αγαπά το μακιγιάζ και θα ξετρελαθεί με ό,τι κι αν επιλέξεις. Αν όμως θέλεις να ξεχωρίσεις, δοκίμασε να της κάνεις ένα δώρο που θα την βοηθήσει στο blogging και θα σε θυμάται κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί.



Ημερολόγιο
Το πιο βασικό στοιχεία μιας επιτυχημένης blogger είναι η οργάνωση. Χάρισε στην φίλη σου ένα ημερολόγιο για να είναι πάντα οργανωμένη και να σημειώνει όλα της τα ραντεβού αλλά και τις ημερομηνίες των αναρτήσεων της. Με ένα ημερολόγιο θα μπορεί ν απρογραμματίζει φωτογραφίσεις και κριτικές που θα πρέπει να ανεβάσει. Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή για ημερολόγια στα Public. Εγώ έχω ξεχωρίσει τα ημερολόγια Beauty Diaries που θα βρεις εδώ.



Βιβλία
Αν πάλι δεν θέλεις ημερολόγιο τι λες για ένα βιβλίο; Η Δήμητρα Γουλα έχει γράψει δύο βιβλίο για Beauty junkies. Το ένα είναι το "Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας" και το δεύτερο "Τα ελιξίρια ομορφιάς". Είμαι σίγουρη ότι θα τα εκτιμήσει.


 

Stylish δώρα
Απογείωσε τη γιορτινή σου διάθεση με τα πιο stylish χριστουγεννιάτικα δώρα από το Sense! Γιορτινά φούτερ, τσάντες και υπέροχα christmas gifts με προϊόντα ομορφιάς και make-up για να χαρίσεις τα πιο όμορφα, τα πιο μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα!


Για Beauty junkies
Αν θέλεις να της χαρίσεις οπωσδήποτε ένα δώρο ομορφιάς, θα έλεγα να αναζητήσεις τα gadgets εκείνα που ενδεχομένως να λαχταρά περισσότερο. Το glov αποτελεί το δικό μου προσωπικό αγαπημένο.  Πρόσφατα αγόρασα και ένα HD lip tint matte της Inglot Και στα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πλούσιες επιλογές δώρων μπορείς να βρεις επίσης και στο Body shop, με υπέροχα προϊόντα ομορφιάς που είναι cruelty free Και διαθέτουν και advent calendars με τα οποία γίνεται ένας ψιλοχαμός τώρα τελευταία. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις πινέλα μακιγιάζ. Πίστεψε με τα πινέλα, ποτέ δεν είναι αρκετά για μια Beauty blogger.

Αυτά από μένα... Καλά ψώνια!


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->