Ιδέες δώρων που θα λατρέψει κάθε mom blogger

Διάβασε επίσης

Φίλη μου σήμερα ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη! Αυτό σημαίνει ότι μας έχει μείνει κάτι λιγότερο από μήνα για να προετοιμαστούμε για τα Χριστούγεννα. Και Χριστούγεννα σημαίνει δώρα...πολλά δώρα! Εμείς, λοιπόν, η ομάδα του EditYourLife Magazine ετοιμάσαμε για σένα μια σειρά από οδηγούς δώρων που αφορούν τη γυναίκα blogger είτε αυτή είναι food blogger, momblogger, craft blogger κ.λ.π.

A gift guide for mombloggers

Σήμερα θα δούμε αναλυτικά τι σκέφτηκα να σου προτείνω αν σπαζοκεφαλιάζεις τι δώρο να πάρεις στη φίλη, κουμπάρα ή αδερφή σου η οποία δηλώνει momblogger. Δεν έχεις τέτοια φίλη; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Είμαστε πολλές και είμαστε παντού!


Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1. Ημερολόγιο/ Ατζέντα:
Γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή! Εγώ προσωπικά έχω δύο ατζέντες και ένα blog planner και πάλι ώρες ώρες νιώθω τελείως ανοργάνωτη και καταλήγω να γράφω σε post-its τα οποία καταλήγουν στο ψυγείο μου. Γι' αυτό και η φίλη σου σίγουρα θα εκτιμήσει κάποιο ωραίο ημερολόγιο όπως τα παρακάτω:

A guift guide for mombloggers


2. Σετ περιποίησης και χαλάρωσης:
Η momblogger συνήθως είναι μια και μαμά και εργαζόμενη αλλά και μια γυναίκα που στον λιγοστό χρόνο που ξεκλέβει μέσα στην καθημερινότητα της τον αφιερώνει όλο στο blog της. Είναι μια γυναίκα που συνεχώς τρέχει να τα προλάβει όλα και ίσως ένα σετ περιποίησης ή χαλάρωσης όπως αυτά παρακάτω τη βοηθήσει πολύ να χαλαρώσει και να ανασυγκροτηθεί για τις επόμενες ιδέες και αναρτήσεις της.


3. Κούπα καφέ:
Πολύ θα ήθελα να σου γράψω εδώ "χωρίς περαιτέρω σχόλια" αλλά δε θα το κάνω... Η momblogger συνήθως το βράδυ ασχολείται με το blog της και μάλιστα πολύ αργά αφού πρέπει να έχουν κοιμηθεί τα βλαστάρια της αλλά και να έχει ηρεμήσει όλο το υπόλοιπο σπίτι άρα μια μεγάλη κούπα καφέ  θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

A guift guide for mombloggers

4. Είδη τεχνολογίας:
Το παν για έναν blogger είναι να κάνει εύκολα, γρήγορα και σωστά τη δουλειά του και σε αυτό τον βοηθούν πολλά gadgets τεχνολογίας όπως ένα τρίποδο για τη φωτογραφική του μηχανή για άψογες φωτογραφίες αλλά και βίντεο, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος για τις πολλές φωτογραφίες που θέλει να αποθηκεύει, ένα ανατομικό mousepad καθώς οι ώρες που περνά μπροστά στον υπολογιστή είναι πολλές. Το ίδιο κάνει η momblogger στην οποία θέλεις να αγοράσεις ένα δώρο αυτά τα Χριστούγεννα.

Ιδέες δώρων για μαμαδομπλογκερς

5. Αξεσουάρ κινητού ή tablet:
Σίγουρα στόχος της φίλης σου είναι να είναι πάντα μοντέρνα και stylish οπότε μοντέρνες θήκες κινητού ή tablet, πολύχρωμα handsfree ακουστικά αλλά και ιδιαίτερα powerbanks για να μη μένει ποτέ χωρίς μπαταρία στο κινητό της θα ολοκληρώσουν το στυλ της αγαπημένης σου momblogger.

Ιδέες δώρων για μαμαδομπλογκερς


6. Υλικά κατασκευών:
Αν εκείνη και τα παιδιά της λατρεύουν να κάνουν κατασκευές και με την πρώτη ευκαιρία ανεβάζει tutorials για τις κατασκευές τους στο blog, τότε σίγουρα ένα καλάθι γεμάτο υλικά κατασκευών θα είναι ένα δώρο που σαφώς δε θα πάει χαμένο.

Ιδέες δώρων που θα λατρέψει κάθε mom blogger


Μεγάλη ποικιλία μπορείς να βρεις εδώ:

Ελπίζω να σου έδωσα αρκετές ιδέες για δωράκια που θα κάνουν τη momblogger της παρέας σου ιδιαίτερα χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Αν και μεταξύ μας κι από προσωπική εμπειρία μιλώντας το ιδανικότερο δώρο όλων για μια momblogger θα ήταν μια πενθήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο/SPA αποκλειστικά γι' αυτήν και το laptop της. Προφανώς κάνω χιούμορ αλλά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα ξανασκέψου το!!! Και μην ξεχνάς ότι μια momblogger δεν είναι μόνο αυτό. Συνήθως είναι σκληρά εργαζόμενη μαμά και σύζυγος η οποία αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο στο blogging γιατί γι' αυτή είναι ένας όμορφος τρόπος έκφρασης. Με το δώρο σου θα της θυμίσεις ότι πρέπει να φροντίζει και να κακομαθαίνει ελάχιστα και τον εαυτό της.

Αν είσαι η ίδια blogger μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και το 2019 να σε βρει με το δικό σου domain name;

Αυτά για σήμερα...
Είμαι η Έλενα
και μέχρι την επόμενη φορά
Σε φιλώ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->