Ποιες είναι οι μπότες που πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Διάβασε επίσης

Αγαπημένες μου καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και υπομονή στις προκλήσεις που μας ετοιμάζει το 2018! Ξέρω ότι δεν σας αρέσει που γυρίζουμε ξανά στη ρουτίνα μας αλλά έχω να σας πω ότι ο Ιανουάριος, εκτός από πρώτος μήνας του χρόνου, αποτελεί και μήνα που ξεκινά η περίοδος των εκπτώσεων. Ξεκινούν λοιπόν από σήμερα, 8 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 28 Φεβρουαρίου!



Σήμερα, όμως θα ασχοληθούμε με τις μπότες της χρονιάς. Οι τάσεις στις μπότες για τον χειμώνα του 18 είναι πολλές και αλίμονο αν μπορούσαμε να τις αγοράσουμε όλες.


Μπότες κάλτσες ψηλοτάκουνες

Συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν το 2018 και σε αυτό βοήθησαν οι οίκοι Ellie Saab και Nina Ricci. Οι συγκεκριμένες μπότες είναι εντυπωσιακές & κολακεύουν απίστευτα τα γυναικεία πόδια. Να προσέχετε ωστόσο το ύψος της κάλτσας με βάση το σωματότυπο και το ύψος σας.


Μπότες flat – Over the Knee

Υποστηρικτές του ήταν οι οίκοι Louis Vuitton, Philipp Plein & Toga. Ιδανική επιλογή για εσάς που δε συμπαθείτε τα ψηλοτάκουνα. Οι μπότες αυτές στην πραγματικότητα έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες ψηλόλιγνες. Παρόλα αυτά έχουν βγει διάφορα στιλιστικά tips για να μπορούμε όλες να τις χαιρόμαστε όπως: 

  • Οι petite σιλουέτες χρειάζεται να υιοθετήσουν το εφέ της μονοχρωμία.
  • Οι καμπυλόγραμμες θα χρειαστεί να ελέγξουν το ύψος της μπότας.


Μπότες Λουστρίνι

Υποστηρικτές της παραπάνω τάσης είναι οι οίκοι Mulberry & Osman. Οι μπότες λουστρίνι συνήθως έχουν κλασσικό σχέδιο. Μπορεί να τις συναντήσετε όμως με ύφος φουτουριστικό. Μία τέτοια μπότα, θέλει φυσικά & το ανάλογο outfit. Δηλαδή σε μία κλασσική εμφάνιση για παράδειγμα, ταιριάζει άψογα ένα ζευγάρι μπότες λουστρίνι.


Μη βιαστείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Οι εκτπώσεις μόλις άρχισαν.
Καλές επιλογές κορίτσια μου!

Σας φιλώ,





Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->