Πώς περάσαμε στο 1ο editors' meeting της χρονιάς - Κοπή πίτας 2018

Διάβασε επίσης

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου είχαμε συνάντηση όλη η ομάδα του Edityourlifemag. Μαζευτήκαμε στο Boogie Bar στον Χολαργό για brunch και κουβεντούλα και κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.


Πώς περάσαμε στο 1ο editors' meeting της χρονιάς - Κοπή πίτας 2018



Αν και δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που βρεθήκαμε τελευταία φορά, ανυπομονούσα να βρεθώ με την ομάδα του Edityourlife για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Έτσι όταν επιτέλους κλείσαμε ραντεβού στο Boogie Bar στον Χολαργό δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου που θα ξανάβλεπα όλα τα κορίτσια ή σχεδόν όλα. Η Ειρήνη μας λείπει στα ξένα επομένως ήρθαμε οι υπόλοιπες. Η αρχισυντάκτρια μας η Δέσποινα από το Despina's studio και ο σύζυγος της, η Βίλλυ από το Makeupyourdayz, η Έλενα από το Busy Mama's Corner, η Ιωάννα από το Ioanna's notebook και η αφεντιά μου από το The KM Projects.

kopi pitas

Ομολογώ ότι άργησα να πάω στο ραντεβού περίπου 20 λεπτά (τρέχω σαν τον Βέγγο και δεν προλαβαίνω κιόλας) και όταν έφτασα ήταν όλοι εκεί και με περίμεναν. Θα ήθελα να πω πρώτα ότι μου άρεσε πάρα πολύ η καφετέρια που διαλέξαμε, το Boogie Bar στον Χολαργό και σας προτείνω να την επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τις μπρουσκέτες και το σάντουιτς με το σολομό.

kopi pitas


kopi pitas

Την υπέροχη πίτα μας είχε φτιάξει με τα χεράκια της η Marilou.art και ήταν τέλεια και σε εμφάνιση όπως βλέπετε αλλά σας διαβεβαιώ και σε γεύση.Η αρχισυντάκτριά μας , Δέσποινα, είχε φέρει και δωράκια για όποια θα κέρδιζε το φλουρί και δώρα για όλες τις συντάκτριες που περιλάμβαναν και ένα πανέμορφο γούρι από τα χεράκια της Jiubilo Jewelleries. Η Έλενά μας, έφερε σε όλες δωράκια από Amelie Handmade Beaury, ενώ η Ιωάννα μας χάρισε blog planner για το 2018 που σχεδίασε η ίδια και στη συνέχεια εκτύπωσε.

kopi pitas gouria jiubilo


Το φλουρί έπεσε στην Βίλλυ από το Makeupyourdayz και η τυχερή εκτός από τύχη όλο το χρόνο κέρδισε και μια τσάντα με δωράκια , ενώ όλες πήραμε το δωράκι μας από τiς χορηγούς μας.

kopi pitas flouri villy


Η μέρα κύλησε με πολλά χαμόγελα και σχέδια για τη νέα χρονιά και το περιοδικό.
Βίντεο από τη συνάντησή μας για να μπεις κι εσύ στο κλίμα ανέβηκε στο κανάλι μας στο youtube!
Και μην απομακρύνεσαι γιατί φέτος το Φεβρουάριο κλείνουμε 2 χρόνια εδώ στο www.edityourlifemag.gr και θα το γιορτάσουμε με πολλούς πολλούς διαγωνισμούς! Οπότε ακολούθησέ μας στο instagram για να μη χάσεις κανένα!

kopi pitas

Θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας μας; To #edityourlifemag είναι ανοιχτό στις συνεργασίες με νέες bloggers/vloggers είτε ξεκινούν τώρα την πορεία τους είτε μετράνε χρόνια στο χώρο.




Δες εδώ τι δώρα διάλεξε για εμάς η Δέσποινα τα Χριστούγεννα για να δεις πως να διαλέξεις δώρα και για τις δικές σου φίλες.

Διάβασε εδώ τους στόχους μου για τη νέα χρονιά.

Γράψε μας στα σχόλια σε ποιον έτυχε το φλουρί στη δική σας πίτα!

Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Α, τρελαίνομαι για τέτοια! Συναντήσεις, καφεδάκια, κους κους,πλάνα για το μέλλον, γέλια, τσιμπητολιχουδιές! ❤🎅

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->