5 παλέτες ιδανικές για το τέλειο μακιγιάζ

Διάβασε επίσης

Όλες οι παλέτες παρουσιάστηκαν στην αγορά τον χειμώνα που πέρασε και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Εσύ ποια θα διαλέξεις για να απογειώσεις το δικό σου μακιγιάζ;

5 παλέτες ιδανικές για το τέλειο μακιγιάζ

Θα ξεκινήσω από την σταρ της φετινής χρονιάς, η οποία δεν είναι άλλη από την Heat της Urban Decay. H πιο φλογερή παλέτα Naked μέχρι σήμερα. Με 12 ακαταμάχητες σκιές στα χρώματα του κεχριμπαριού, που περιλαμβάνουν ζεστές καφέ, εκρηκτικές πορτοκαλί και πλούσιες σιέννα αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις της κολακεύουν αφάνταστα κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι κυριολεκτικά HOT. Αυτή η παλέτα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αισθησιακά πρωινά looks, εντυπωσιακά smoky βραδινά looks, και κάθε τι στο ενδιάμεσο. Μια τόσο καυτή παλέτα δε θα μπορούσε παρά να περικλείεται σε μια εξίσου τέλεια συσκευασία. Κάθε στοιχείο της αντανακλά τη φλογερή ένταση αυτής της συλλογής αποχρώσεων, ενώ περιέχει καθρέφτη σε κανονικό μέγεθος και διπλό πινέλο, για να δημιουργήσετε το απόλυτο Naked look κάθε στιγμή της μέρας, όπου κι αν βρίσκεστε. Όλες οι σκιές έχουν βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα, εξαιρετική αντοχή και αναμειξιμότητα.

Η παλέτα Make-Up Essentials της Seventeen είναι το απαραίτητο 3-σε-1 εργαλείο για contouring, highlight και ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Όλες οι αποχρώσεις έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη παλέτα και καλύπτουν όλους τους τόνους επιδερμίδας ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου. Η κάθε παλέτα περιέχει τρείς αποχρώσεις για contouring, ένα highlighter και δύο αποχρώσεις ρουζ . Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά, δημιουργώντας ένα φυσικό ή πιο έντονο αποτέλεσμα.

Η παλέτα Radiant Face & Shape Palette σε Limited Edition είναι ιδανική για να σμιλέψετε, τονίσετε και δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας. Περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις contouring, μία light καφέ μπεζ απόχρωση για απαλό «σμίλευμα» του προσώπου και μια πιο σκούρα για πιο έντονο «σμίλευμα» του προσώπου. Επίσης, έχει δύο αποχρώσεις Highlight, μια διάφανη και λαμπερή « μπεζ-χρυσή» απόχρωση ιδανική για μακιγιάζ σε γήινους τόνους και μία ιριδίζουσα, λαμπερή «ροζ» απόχρωση για μακιγιάζ σε παστέλ ροζ –plum τόνους. Τέλος έχει δύο αποχρώσεις ρουζ, μία ροζ που συνδυάζεται με πιο ψυχρούς τόνους μακιγιάζ και μία ροδακινί (peach) που συνδυάζεται με πιο ζεστούς τόνους μακιγιάζ. Εσωτερικά έχει καθρέπτη και σκίτσα που θα σας βοηθήσουν στην τοποθέτηση των προϊόντων.

5 παλέτες ιδανικές για το τέλειο μακιγιάζ


Οι μικρές παλέτες SMOKEY EYE MATTE DRAMA KIT της Max Factor είναι ότι χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου μαζεμένο σε 2 μικρές παλέτες. Ιδανικές για να κάνεις τόσο το πρωινό καθημερινό σου μακιγιάζ, όσο και το βραδινό σου. Οι παλέτες Smokey Eye Matte Drama Kit σε απόχρωση Onyx για τέλειο Smoky Eye Look, έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα κλεισμένο σε ένα μικρό κουτάκι. 


Όλες τις παλέτες εκτός από την Heat σας τις έχω δείξει στο πρόσφατο Haul video Μου. Εσείς ποια παλέτα θα διαλέξετε για φέτος τον χειμώνα;

5 παλέτες ιδανικές για το τέλειο μακιγιάζ



Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->