Γνώρισε την Έλενα DIY & Home Editor του Edit your Life Magazine

Διάβασε επίσης

Φίλες μου καλημέρα! Σήμερα θα μάθετε λίγα πράγματα παραπάνω για μένα! Ονομάζομαι Έλενα Μητρόπαπα και μέσα από το Edit Your Life Magazine μοιράζομαι μαζί σας εύκολες κι απλές συνταγές, διάφορες κατασκευές και DIYs και οτιδήποτε μου κάνει εντύπωση γενικότερα!

Γνώρισε την Έλενα DIY & Home Editor


Η ενασχόληση μου με το blogging ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 καθώς η δημιουργία του Busy mama's Corner συνέπεσε με τον ερχομό του Βαγγελίνου στη ζωή μου και από μια δραστήρια εργαζόμενη γυναίκα μετατράπηκα σε μια full time μαμά για αρκετό καιρό. Το blog μου ήταν το παράθυρο στον έξω κόσμο και μια ευκαιρία να ανακαλύψω καινούριες πτυχές του εαυτού μου.

Πέρα από το blog έχω σπουδάσει Αγγλική γλώσσα και φιλολογία και παραδίδω μαθήματα Αγγλικών. Στο δρόμο για τα μαθήματα συνήθως σας κάνω Insta stories για ότι μπορεί να με προβληματίζει ή για οτιδήποτε θέλω να σας ενημερώσω κι έτσι έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα!!! Αν όχι, θα χαρώ πολύ να με ακολουθήσεις και να παρακολουθήσεις μια τρελή να μιλάει σε ένα κινητό στους κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας ή της Νέας Σμύρνης.


Γνώρισε την Έλενα DIY & Home Editor

Αυτά για απόψε κι αν σας φάνηκαν ενδιαφέροντα όλα αυτά τότε σας περιμένω και στη Blogογωνίτσα μου να πούμε δυο κουβέντες και να πιούμε ένα καφεδάκι...Πέρνα από το Busy mama's Corner

Σε φιλώ,
Ελενα

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->