Καλοκαιρινό μανικιούρ : Ποια χρώματα επικρατούν;

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα, σημαίνει φως, σημαίνει θάλασσα και άφθονο παιχνίδι.  Και ο πιο εύκολος «στόχος» για να αναδείξουμε το παιχνίδι με τα χρώματα του καλοκαιριού είναι τα νύχια μας. 

Εγώ επέλεξα 9 αγαπημένα βερνίκια νυχιών που θυμίζουν καρπούζι, και θάλασσα και καλοκαίρι.
Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια


Από την Lovie κλασσική αξία πλέον για μένα είναι το 163, ένα φωτεινό κοραλί χρώμαάκρως καλοκαιρινό. Τα βερνίκια της Lovie είναι οικονομικά και έχουν και αρκετά καλή διάρκεια.
Με εξίσου πολύ καλή διάρκεια είναι και το 244 από την κλασσική σειρά της Golden Rose και το 133 από Classics, μια θυγατρική εταιρεία της Golden Rose. Κλασσικά κοραλί χρώματα με πολύ καλή διάρκεια και απόδοση.

Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια

Στα χέρια μου φοράω το καρπουζοκοραλί (νέο όνομα χρώματος) Νο 88 της Reveri. Η Reveri είναι μια εταιρεία της Cosmeticom και θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, εγώ τα βρίσκω από τα φεστιβάλ ομορφιάς κάθε φορά.
Η Essence μας θυμίζει ότι το καρπούζι δίνει το χρώμα του φετινού καλοκαιριού με το βερνίκι 187 Juicy love, θα το συνδύαζα με το top coatBetter than gel nails” της ίδιας εταιρείας για να είμαι σίγουρη για την διάρκεια του.


Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια
Το πράσινο και οι αποχρώσεις του είναι επίσης στον καμβά του φετινού καλοκαιριού για μένα. Από το φωτεινό τυρκουάζ της ANNIE στο νούμερο 296 μέχρι το σκούρο πράσινο 127 της lovie σαν φλούδα από καρπούζι ή το military jacket από τα Sephora που με τα νερά που κάνει , εμένα μου θυμίζει περισσότερο χρώματα που συναντάμε σε ένα καλοκαιρινό περιπατο στο δάσος.   Δυστυχώς τα βερνίκια απο Sephora δεν έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά το top coat της Essence σώζει την κατάσταση.  
Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια

Κατερίνα από τα The KM Projects

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!