Τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ

Ρωτήσαμε τις αναγνώστριές μας ποια είναι κατά τη γνώμη τους τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ και εδώ θα δεις τι μας απάντησαν


Despina Despinaki: «Έντονα βαμμένα χείλη και μάτια!!! #not #wrong»

Magda Kapiri-kokkali: «Το λάθος φρύδι! »


Kate Adrastea«κακό μακιγιάζ ματιών (απουσία μάσκαρας, κακό σβήσιμο σκιάς), foundation σε λάθος απόχρωση

Αγγελική Μουδρακη: «Το έντονο μακιγιάζ δε μου αρέσει καθόλου το θεωρώ ΨΕΥΤΙΚΟ!!!!»

Mirto Thanos Dionusioy: «Θεωρώ μέγα λάθος το πολύ έντονο μακιγιάζ που ξεπερνά τα όρια του βαψίματος. Αόρατο μακιγιάζ με καλυπτικά καλά προϊόντα. Επίσης το λάθος του μεικ απ απόχρωση και αντίθεση λαιμού με πρόσωπο και τα λάθος κραγιόν που κάνουν τα δόντια κίτρινα.»

Corinne Mignon: «Τη λάθος απόχρωση του foundation αναλόγως την απόχρωση την σώζεις με concealer αν είναι πιο σκούρα ή με ένα bronzer αν είναι υπερβολικά ανοικτή. Ένα από τα λάθη είναι όταν δεν απλώνουμε το make up και στο λαιμό, φαίνεται σαν να φοράμε μάσκα στο πρόσωπο. Ένα άλλο λάθος, που είναι από τα σημαντικότερα για μένα ,είναι ο λάθος σχηματισμός των φρυδιών όταν τα τονίζουμε υπερβολικά τα φρύδια μας {…} δείχνει ένα ψεύτικο αποτέλεσμα και αγριεύει το πρόσωπο αντί να αναδεικνύει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά.»
Τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ

Giota Konsta: «Χμ, σίγουρα είναι το λάθος foundation και η μεγάλη ποσότητα. Αν θέλεις να ζωγραφίσεις πρέπει να έχεις και έναν ωραίο καμβά και η λάθος απόχρωση σε κάνει να έχεις μια ‘μάσκα’ (έχω πέσει κι εγώ σε αυτό το λάθος όταν ήμουν μικρότερη). Για μένα σημαντικά είναι τα φρύδια (επίσης πονεμένη δικιά μου ιστορία), δεν γίνεται να κάνεις ένα ωραίο μακιγιάζ αν δεν έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια. Κάτι ακόμα που έχω προσέξει είναι τα πολύ σκούρα κραγιόν, ναι μεν είναι ωραία αλλά κάνουν τα χειλάκια να φαίνονται μικρότερα από το κανονικό ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες. Και θα συνεχίζω γιατί τα λάθη δε σταματούν, χαχα!! Το υπερβολικό ρουζ και οι υπερβολικά έντονες σκιές (πχ μπλε, πράσινο) που φτάνουν μέχρι κάτω από το φρύδι. Αγαπώ το μακιγιάζ (αλλιώς δε θα ήμουν εδώ) όπως οι περισσότερες γυναίκες απλά πρέπει να μάθουμε να τονίζουμε τα όμορφα στοιχεία του προσώπου μας και να μην κάνουμε υπερβολές (έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν, ουουου)!!»

Eleni Papandreou: «Το πιο βασικό για μένα είναι όταν βάζουμε το eyeliner όπως να’ ναι και καταστρέφουμε το σχήμα των ματιών μας και φαινόμαστε θλιμμένες και κουρασμένες και όταν δεν είναι καλής ποιότητας το eyeliner ή το μολύβι και γίνεται μαύρο όλο το μάτι! Σαν να μην έφτανε αυτό, δε βάζουμε καθόλου ρουζ και φαινόμαστε πολύ χάλια με μαύρα μάτια και άχρωμο πρόσωπο! Επίσης είμαι κατά των απεριποίητων φρυδιών! Καταστρέφουν και το καλύτερο μακιγιάζ! Αν δε γεμίσουμε τα κενά και δε βάλουμε ένα brow gel(για όσες το χρειάζονται) το αποτέλεσμα είναι αστείο! Για να μη μιλήσω για τα στρογγυλά φρύδια!!! Επίσης καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε σκιές σε έντονα χρώματα αν δεν πιάνει και τόσο το χέρι μας γιατί το αποτέλεσμα κάνει πολλούς να γελάνε!!!
Τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ

Lela Spiropoulou: «Το μακιγιάζ «κλόουν»! έντονα μάτια, έντονα χείλη, έντονο ρουζ… και όλα αυτά σε διάφορα χρώματα ή σε ένα μονοσύνολο χρώμα και έντονο όπως το ροζ της μπάρμπι παντού! Όλο αυτό κορυφώνεται όταν μέσα σε όλα αυτά τα χρώματα προστίθενται και η λάθος απόχρωση foundation

Sevi Diakantonis: «Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, είναι να θέλει να μεταμορφωθεί σε μια άλλη με τη βοήθεια του μακιγιάζ.»

Gourou Nitsa: «Πιστεύω ότι στο μακιγιάζ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι και τρόπος έκφρασης της κάθε γυναίκας! Επομένως ό,τι κι αν κάνει κάποια, το αποτέλεσμα εκφράζει εκείνη και μόνο εκείνη. Τώρα αν αρέσει και σε άλλους ή όχι είναι άλλο θέμα.

Olga Kapsali: «Για μένα πρωταρχικό ρόλο παίζει η σωστή ενυδάτωση και η καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας… ακολουθεί το λάθος foundation που δεν απλώνεται και στο λαιμό με αποτέλεσμα διχρωμιών… σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια μας και ο τρόπος που τα τονίζουμε ΟΧΙ έντονα αλλά όσο πρέπει… δε χρειάζονται υπερβολές μην το ξεχνάμε αυτό…»

Kitty Zola: «με μια λέξη… την υπερβολή! Την υπερβολική ποσότητα, την υπερβολική ένταση, την υπερβολική αντίθεση, το υπερβολικό… μέγεθος, τον υπερβολικό ζήλο… όλα μπορούν να θεωρηθούν λάθος, όταν είναι too much και κραυγαλέα… και όλα μπορούν να συγχωρηθούν όταν γίνονται με μέτρο

Τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ
Iro Argyroudaki: «Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε εμείς οι γυναίκες είναι να μην φροντίζουμε το δέρμα μας, να μην το ενυδατώνουμε και να μην κάνουμε ντεμακιγιάζ (Ω ΝΑΙ! Το πιο κοινό έγκλημα των γυναικών μετά τον υπερκαταναλωτισμό). Το πρόσωπό μας είναι ένας καμβάς και το μακιγιάζ τα χρώματα. Χωρίς καθαρό και καλής ποιότητας καμβά η ζωγραφιά μας θα αποτύχει! Το να ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες του δέρματός μας, θα μας αποτρέψει να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα ακατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας μας . Η λάθος απόχρωση foundation, το υπερβολικό πάστωμα με το foundation, το ρουζ σε όλο το πρόσωπο, τα υπερβολικά ζωγραφισμένα ή ανύπαρκτα φρύδια, το ανύπαρκτο blending των σκιών, το eyeliner ως τον θεό και άλλα πολλά είναι εξίσου σημαντικά λάθη αλλά προέχει να μάθουμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε το δέρμα μας.»
Τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ

Ειρήνη Τριανταφύλλου: «Πιστεύω λίγο πολύ όλες κάνουμε ή κάναμε κάποια λαθάκια με το μακιγιάζ, κάποιες μεγάλα, κάποιες πιο μικρά αλλά για μένα το πιο καταστροφικό είναι το εξής: παράλειψη foundation.. θεωρούμε ότι δείχνουμε πιο φυσικές χωρίς αυτό, το παραλείπουμε και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου όμορφο, ειδικά αν το κοτσάρουμε και με έντονο κραγιόν! Επίσης η λάθος απόχρωση του foundation. είναι καλό να μαθαίνουμε 2-3 τιπ, να επιλέγουμε τη σωστή απόχρωση γιατί σε κάποιες περιπτώσεις όταν γινόμαστε φαντάσματα ή σαν να βγήκαμε από πυρκαγιά, τα αποτελέσματα είναι τραγελαφικά. Επίσης σε ό,τι foundation κι αν δοκιμάσουμε δε θα λέμε "αα φοράω το 2 ή το 3", κάθε εταιρία είναι διαφορετική, οπότε δοκιμάζουμε πρώτα! Υπάρχουν 6-7 βασικά λάθη αλλά αυτό πιστεύω είναι το βασικότερο!»

Theodora Sandali: «Να τα έχουμε βγάλει όλα απ’ το συρτάρι του boudoir μας και όσο περιτέχνως κι αν τα βάλουμε πάνω μας… να ξεχνάμε το χαμόγελο!


 Τζενη Τριανταφυλλοπουλου: «Η λάθος απόχρωση του foundation καταστροφικό!»Ρίξε μια ματιά στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο προφίλ μας στο instagram για να δεις τι ρωτάμε τώρα και να απαντήσεις! Οι καλύτερες απαντήσεις θα δημοσιεύονται στη στήλη των αναγνωστών μία φορά το μήνα!


Επιμέλεια: Βίλλυ από το Makeup your dayz

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!