Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2016

Tips για τέλεια ενυδατωμένα χείλη - Beauty Hacks

Σε όλες μας έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα χείλη μας να είναι ξηρά και αφυδατωμένα !Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να τα αφήσουμε στη «μοίρα» τους.
Tips για τέλεια ενυδατωμένα χείλη - Beauty Hacks

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε όμορφα και ενυδατωμένα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι πολύ απλά και μπορούμε κάλλιστα να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης. 

  • Αρχικά θα πρέπει να χρησιμοποιούμε lip balm σε καθημερινή βάση ώστε τα χείλη μας να αποκτήσουν την επιθυμητή ενυδάτωση .Αναγκαία είναι επίσης η χρήση του lip balm ανά τακτά διαστήματα και τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. 

  • Επιπλέον κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε την ξηρότητα είναι να απομακρύνουμε τα ήδη υπάρχοντα νεκρά κύτταρα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τρίβοντας ελαφρά τα χείλη σας με την οδοντόβουρτσά σας καθημερινά. 

Υλοποιώντας το παραπάνω tip μπορείτε να αποκτήσετε στιγμιαία (αλλα προσωρινά!) χείλη με μεγαλύτερο όγκο! Έτσι τα χείλη σας θα είναι ενυδατωμένα και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ελκυστικά!

Πείτε μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σας lip balm αυτή την εποχή!

Είμαι η Μυρτώ από το κανάλι Mirtoulini 29 και κάθε Σάββατο θα μοιράζομαι μαζί σας ένα μυστικό ομορφιάς! 
Despinas Studio
Despinas Studio

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!