Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Finding Pleasure με την Κατερίνα - Ορειβάτης

Finding pleasure at Orivatis

 Στα σοκάκια της Πλάκας θα βρείτε τον Ορειβάτη, ένα κατάστημα με δερμάτινα. 
Άρρηκτα συνδεδεμένη με εφηβικές αναμνήσεις, η περιπλάνηση στα σοκάκια της Πλάκας προς αναζήτηση του ιδανικού σανδαλιού ή τσάντας αποτελεί ένα είδος τελετουργίας για μένα. Θυμάμαι εκείνη την πρώτη φορά που είχα κατέβει στην Πλάκα παρέα με τον μπαμπά μου για να μου αγοράσει μια δερμάτινη τσάντα πλάτης. Ήμουν τόσο χαρούμενη εκείνη την μέρα. Την τσάντα ακόμα την έχω, κάπου ξεχασμένη στην ντουλάπα μου. Ο μπαμπάς μου δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Ίσως για αυτό απολαμβάνω τους περίπατους στην Πλάκα, γιατί με γυρνάνε πίσω και μου φέρνουν ευχάριστες αναμνήσεις στο νου.

Finding pleasure at Orivatis shop


Και κάπου εκεί στην αρχή περίπου της Πανδρόσου όπως ξεκινάει από το Μοναστηράκι, θα βρεις στο δεξί σου χέρι τον Ορειβάτη. Με κάθε λογής σανδάλια και δερμάτινα υποδήματα, ζώνες και τσάντες, να σου θυμίζουν ότι μερικά από τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή είναι ελληνικά. 

Finding pleasure at Oreivatis Shop

Ένα κατάστημα με ιστορία 80 ετών, από το 1936, που άνοιξε από τον Κ. Λαμπρόπουλο, συνεχίζει σήμερα στα χέρια του εγγονού του Γιάννη Πανέ. Και αν σε φέρει η βόλτα από την Πλάκα, για μια βόλτα ή ένα καφέ ή απλά μια περιπλάνηση στα σοκάκια της, μην ξεχάσεις να περάσεις από τον Ορειβάτη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετό ένα ζευγάρι σανδάλια για εμάς τους Έλληνες. 

Τα λέμε κάθε Τρίτη, αλλά αν δεν μπορείς να με αποχωριστείς σε περιμένω στο Blog μου 

Κατερίνα από τα The KM Projects


katerina m
katerina m

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!