Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Πώς καθαρίζω τα πινέλα του μακιγιάζ - DUPE ALERT

    Σήμερα θα σου μιλήσω για μια ανακάλυψη που έκανα πρόσφατα!
Ένα dupe για το γάντι καθαρισμού  πινέλων Brush Cleaning Glove από τη Sigma στο 1/10 της τιμής του!

Πώς καθαρίζω τα πινέλα του μακιγιάζ - DUPE ALERT

Ας τα πάρω όμως από την αρχή!   Όταν έκανα μαθήματα ζωγραφικής για τον καθαρισμό των πινέλων είχαμε ένα δοχείο που το γεμίζαμε με νερό και στο κάτω μέρος είχε κάτι σαν ρίγες που πρεξείχαν. Καθώς μετακινούσαμε το πινέλο πάνω κάτω στις ρίγες το χρώμα έφευγε πιο εύκολα.
   Με την ίδια φιλοσοφία έχει φτιαχτεί και το γάντι Brush Cleaning Glove της Sigma Beauty:έχει κάποιες προεξοχές για να καθαρίζεις τα πινέλα πιο εύκολα από τα υπολείμματα των προϊόντων μακιγιάζ.
   Δεδομένου ότι δε θα έδινα 40 δολάρια γι'αυτό το προϊόν, όσο καλό και αποτελεσματικό κι αν είναι, το είχα απλώς σε μια άκρη του μυαλού μου.
Πώς καθαρίζω τα πινέλα του μακιγιάζ - DUPE ALERT

   Σε μία επίσκεψή μου στο jumbo λοιπόν , στο διάδρομο με τα κουζινικά έπεσε το μάτι μου σε αυτό το μωβ γάντι σιλικόνης που προορίζεται για να πιάνεις τα καυτά σκεύη της κουζίνας και να μην καίγεσαι.
   Στο δικό μου μυαλό όμως είχε άλλο προορισμό.
Κόστιζε μόλις 3,99 € οπότε το αγόρασα και δοκίμασα να πλύνω τα πινέλα μου με τον τρόπο που βλέπετε στο βίντεο. Από τότε χρησιμοποιώ μόνο αυτό για τον καθαρισμό των πινέλων του μακιγιάζ καθώς βρίσκω ότι καθαρίζει πιο αποτελεσματικά τα πινέλα μου και πιο γρήγορα απ'ό,τι αν τα έπλενα με τον "παραδοσιακό" τρόπο.

   Οι διαφορές του Sigma Spa Brush Cleaning Glove με το απλό γάντι σιλικονης 

   Η διαφορά του δικού μου γαντιού με το αυθεντικό είναι ότι έχει μόνο μία επιφάνεια τριβής(τις καρδούλες που προεξέχουν) ενώ το γάντι της Sigma έχει και ρίγες και άλλα σημεία τριβής για καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι μικρή διαφορά σε σχέση με τη διαφορά στην τιμή τους.Επίσης της Sigma έχει δύο εσοχές για αντίχειρες προφανώς για να το χρησιμοποιείς και από τις δύο πλευρές με το ίδιο χέρι.Δεν έχω στην κατοχή μου το αυθεντικό για να τα συγκρίνω σημείο προς σημείο αλλά αυτές είναι οι κύριες διαφορές που εντοπίζω.

Τι λες; Σε έπεισα να καθαρίσεις τα πινέλα σου με αυτό τον τρόπο;

Φυσικά εκτός από τα πινέλα του μακιγιάζ μπορείς με αυτό τον τρόπο να καθαρίσεις και τα πινέλα ζωγραφικής.


Γράψε μου στα σχόλια πώς καθαρίζεις τα πινέλα σου και ποιο καθαριστικό χρησιμοποιείς;


Είμαι η Μυρτώ από το κανάλι Mirtoulini 29 και κάθε Σάββατο θα μοιράζομαι μαζί σας ένα μυστικό ομορφιάς! 

Despinas Studio
Despinas Studio

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

3 σχόλια:

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!