Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016

Η Μαργαρίτα blogάρει - So daisy So Fashion

1. Είμαι η Μαργαρίτα και blogάρω από το Δεκέμβριο του 2015
Η Μαργαρίτα blogάρει - So daisy So Fashion


2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι sodaisysofashion.com (το ιστολόγιο καταργήθηκε)


Η Μαργαρίτα blogάρει - So daisy So Fashion3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί ήθελα να μοιραστώ την αγάπη μου για την μόδα μαζί με άλλες γυναίκες. Είμαι νέα σχεδιάστρια και εκτός από το να σχεδιάζω ρούχα μου αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορους συνδυασμούς και στιλ και να δίνω ιδέες και συμβουλές πάνω στην δημιουργία λουκ. Είμαι ανοιχτή σε σχόλια και γνώμες.Επίσης δημοσιεύω και οτιδήποτε μου έχει τραβήξει την προσοχή από τον χώρο της μόδας γενικότερα αλλά και εικόνες από τα ταξίδια που λατρεύω να κάνω. Θελω το blog μου να φτιάχνει την διάθεση και να εμπνέει όποιον το επισκέπτεται.

4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι η μόδα και εικόνες από ταξίδια.
Η Μαργαρίτα blogάρει - So daisy So Fashion
5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι ότι μου αρέσει να μοιράζομαι με άλλους τις ιδέες μου και να επικοινωνώ την δουλειά μου αλλά επίσης το blog μου γίνεται η αφορμή να ενημερώνομαι ακόμη περισσότερο και να εξελίσσομαι σε αυτό που αγαπάω.
6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να έχει διάθεση, υπομονή και να μη σταματάει να ψάχνεται ώστε να προσφέρει νέο και ελκυστικό περιεχόμενο στο κοινό του.

7.Από το blogging έχω κερδίσει την δυνατότητα να γνωρίζω νέους ανθρώπους έστω και διαδικτυακά, ενώ έχουν ανοίξει και άλλο οι ορίζοντες μου στον χώρο που με ενδιαφέρει.

Η Μαργαρίτα blogάρει - So daisy So Fashion8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι ότι πρέπει να περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή

9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι δικτύωση

10. Στόχος μου για το blog μου είναι να έχει αποκτήσει πολλές φίλες και εκτός Ελλάδας  σε 1 χρόνο από τώρα ενώ 


11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το facebook και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώΈτσι μας συστήθηκε η Μαργαρίτα.
Εσύ την γνώριζες ή την ανακάλυψες τώρα;
Πες μας στα σχόλια!

Αν θέλεις να μπεις κι εσύ στη στήλη Bloggers Featured διάβασε εδώ.
Οι συμμετοχές δημοσιεύονται με σειρά προτεραιότητας.

Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.