Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016

Πώς θα περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου

Σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα του προσώπου σου. Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να γνωρίζεις πρώτα απ'όλα τον τύπο επιδερμίδας σου αλλά και τις συγκεκριμένες ανάγκες της.Ακόμα και το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι αφυδατωμένο ή το ξηρό να έχει ακμή. Τι κάνεις τότε;


Τι κάνεις όταν δε σε καλύπτει απλά η ταμπέλα "λιπαρή επιδερμίδα" , "ξηρή επιδερμίδα", "κανονική επιδερμίδα" ;

Σε αυτή την περίπτωση θα βρεις τη λύση στο skinexpert.gr απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις (με εικόνες για να απαντήσεις ακόμα σωστότερα για την επιδερμίδα σου) .

Με βάση τις απαντήσεις σου θα δεις ποια προϊόντα L'oreal ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σου και θα αποκτήσεις και κουπόνι έκπτωσης για την αγορά τους. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις και να δώσεις κάποια από τα στοιχεία σου, δε θα σου πάρει ούτε 5 λεπτά!

Advertisement

Με λίγα λόγια:

  • Μπαίνεις στο skinexpert.gr
  • Απαντάς στις ερωτήσεις
  • Μαθαίνεις τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου
  • Κερδίζεις κουπόνι έκπτωσης Διάβασε σχετικά: 

REVIEW : L' OREAL SKIN PERFECTION SERUM


Despinas Studio
Despinas Studio

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!