Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

Η Αρίστη blogάρει - Welcome to my nest

1. Είμαι η Αρίστη και blogάρω από το 2015
2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι welcome to my nest 
Η Αρίστη blogάρει -  Welcome to my nest


3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί το 2015 υπήρξε χρονιά μεγάλων αλλαγών για μένα καθώς παραιτήθηκα από την εργασία μου και ήθελα να ασχοληθώ με πράγματα που πλέον απολαμβάνω και με γεμίζουν ενέργεια, το blogging υπήρξε το μέσο για να τα μοιραστώ.
4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι κατασκευές, προτάσεις βιβλίων, διακόσμηση, storywriting, θέματα για γονείς και προσωπικές σκέψεις.
Η Αρίστη blogάρει -  Welcome to my nest

5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι η διάθεση για επικοινωνία , η ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, που δεν θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αλλιώς!
6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να είναι ο εαυτός του, η αντιγραφή από άλλους bloggers μόνο σε τέλμα μπορεί να οδηγήσει.
Η Αρίστη blogάρει -  Welcome to my nest

7.Από το blogging έχω κερδίσει, όχι χρήματα πάντως! Αστειεύομαι, με μία λέξη έχω κερδίσει την οικειότητα με άγνωστα μέχρι πρότινος πρόσωπα, είναι σπουδαίο να νιώθεις πως ανήκεις κάπου και πως έχει ενδιαφέρον να ακουστεί και η δική σου "φωνή".
8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι ότι απαιτεί αρκετό από τον χρόνο σου, ειδικά αν θέλεις να αναρτείς ποιοτικό περιεχόμενο.
9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι περισσότερος χρόνος.
Η Αρίστη blogάρει -  Welcome to my nest

10. Στόχος μου για το blog μου είναι να καλωσορίσω κι άλλους ανθρώπους στην "φωλιά" μου και να συνεχίζω με την ίδια διάθεση να blogαρω, σε 1 χρόνο από τώρα.
11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το facebook και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ


Έτσι μας συστήθηκε η Αρίστη!
Εσύ γνώριζες το μπλογκ της ή το ανακάλυψες τώρα;
Πες μας στα σχόλια

Αν θέλεις να μπεις κι εσύ στη στήλη Bloggers Featured διάβασε εδώ.


Οι συμμετοχές δημοσιεύονται με σειρά προτεραιότητας.
Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

2 σχόλια:

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.