Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

5 tips για την σωστή επιλογή χρωμάτων στο blog

Τα χρώματα στην εμφάνιση μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στο αν ο επισκέπτης θα μείνει ή όχι στο blog σου.

5 tips για την σωστή επιλογή χρωμάτων στο blog


Διότι όσο καλό κείμενο και φωτογραφίες έχεις αν τα χρώματα στο περιβάλλον του blog  κουράζουν στην ανάγνωση, τότε σίγουρα έχεις χάσει κάποιους πιθανούς αναγνώστες.

Έτσι λοιπόν πριν ξεκινήσεις την διαδικασία αλλαγής στην σχεδίαση του blog σου ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

  • Επέλεξε χρώματα που αρέσουν και σε φτιάχνουν την διάθεση. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις.
  • Κάνε μια ερευνά για τα χρώματα που χρησιμοποιούνται γενικά σε blogs.
  • Αναζήτησε ή δημιούργησε χρωματικές παλέτες χρωμάτων που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δεν ξεπερνούν τα 6 χρώματα.
  • Δώσε βάση στην ψυχολογία που θα εκπέμπει το ύφος του blog και θα αισθανθεί ο επισκέπτης. Έρευνες έδειξαν ότι τα αγαπημένα χρώματα που επιδρούν θετικά στην ψυχολογία των γυναικών είναι μπλε, μοβ και πράσινο ενώ των αντρών μπλε, πράσινο και γκρι.
  • Χρησιμοποίησε μαύρο κείμενο και άσπρο φόντο, μπορεί να μην είναι πρωτότυπη ιδέα όμως είναι η πιο καλύτερη για τα μάτια των αναγνωστών.

Αν την επόμενη φορά που θα αλλάξεις εμφάνιση στο blog σου εφαρμόσεις τα tips τότε θα δημιουργήσεις την ιδανική εμφάνιση στο blog σου για σένα και τους αναγνώστες σου!


Είμαι η Ελευθερία και κάθε Κυριακή στην στηλη Blog Design μέσα από το No1 site για την Ελληνίδα blogger το EditYourLife Magazine, θα σου δίνω κάτι νέο για να σχεδιάσεις μόνη σου το δικό σου blog!

INFOΜην χάσεις αύριο το νέο #post για το blogging που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερη blogger!

Αν βαρέθηκες την τωρινή σχεδίαση στο blog σου τότε στείλε μου μήνυμα στο email: eleftheraki0000@gmail.com για να δώσουμε μαζί ένα νέο και μοντέρνο στιλ στην εμφάνιση του ιστολογίου σου. 

Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict
Eleftheria Siatira
Eleftheria Siatira

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!