Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Blog Design: Καλοκαίρι και Παγωτό [Χρωματική παλέτα & Εικονίδια για τα κοινωνικά δίκτυα] - Freebies

Η στήλη του blog design ξεκινάει με θέμα εμπνευσμένο από το καλοκαίρι, δίνοντας ιδέες για χρωματικούς συνδυασμούς (Color Palette Inspiration) και δωρεάν εικονίδια για τα κοινωνικά δίκτυα (Free Social Media Icons) στα χρώματα του καλοκαιριού για να τα χρησιμοποιήσεις στο blog σου.

Blog Design: Καλοκαίρι και Παγωτό [Χρωματική παλέτα & Εικονίδια για τα κοινωνικά δίκτυα]ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ (COLOR PALETTE)
Τοποθετείς τον κώδικα που αντιστοιχεί σε κάθε χρώμα σε ότι δημιουργείς.
color palette inspiration summer and ice cream


ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ (SOCIAL MEDIA ICONS)
Κάθε εικονίδιο αντιστοιχεί σε ένα χρώμα από την παραπάνω εικόναΤα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου ένα-ένα για να τα χρησιμοποιήσεις όπως επιθυμείς.


free social media icons summer and ice cream


Είμαι η Ελευθερία και κάθε Κυριακή στην στηλη Blog Design μέσα από το No1 site για την Ελληνίδα blogger το EditYourLife Magazine, θα σου δίνω κάτι νέο για να σχεδιάσεις μόνη σου το δικό σου blog!

INFO: Μην χάσεις αύριο το νέο #post για το blogging που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερη blogger!

Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict
Eleftheria Siatira
Eleftheria Siatira

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!