Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

Έρωτας σαν Βροχή - Λένα Μαντά : Book Review

Το βιβλίο "Έρωτας σαν Βροχή" αποτελεί το δεύτερο βιβλίο που διάβασα από την Λένα Μαντά και ομολογώ ότι θα αναζητήσω και άλλα.

Ερωτάς σαν Βροχή - Λένα Μαντά : Book Review

Το κείμενο είναι γραμμένο με έναν ποιητικό λόγο, που πολύ μου άρεσε. Κάθε γραμμή του σου προκαλεί συγκίνηση ώσπου στο τέλος έρχεται η δικαίωση. Από την πρώτη σελίδα σε ελκύει ώστε να συνεχίσεις να το διαβάζεις με ενδιαφέρον.

Διηγείται μια αγάπη που δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια αλλά δυναμώνει. Λάθη του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπιστούν στο παρόν και να ξεπεραστούν. Οι ήρωες έρχονται να αντιμέτωποι με τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας. Αγαπημένος μου ήρωας του βιβλίου ο Παύλος.

Περίληψη από το βιβλίο:
Κλαίλια… Ένα όνομα-σταθμός στη ζωή της. Η μητέρα της λάτρεψε την ηρωίδα του Ξενόπουλου και της έδωσε, λίγο προτού φύγει από τη ζωή, το όνομά της. Μαζί όμως της δώρισε χωρίς να το θέλει και τη μοίρα της λαμπερής κοντεσίνας. Υπήρχε και για κείνην ένας Παύλος∙ βαθιά, απόλυτα ερωτευμένος∙ για μια ζωή. Αλλά η Κλαίλια ήθελε να γνωρίσει τον έρωτα όπως ζωντάνευε μέσα στις σελίδες των βιβλίων. Και βρήκε τον Ντένη της στο πρόσωπο του Νικηφόρου. 
Χρόνια μετά, μόνη και κλεισμένη στον εαυτό της, ανάμεσα σε βράχια και σπασμένα όστρακα, εξακολουθεί να ζει παρέα με θύμησες που πληγώνουν και επιθυμίες που κοιμούνται. Μα ξαφνικά ένα μικρό κορίτσι μπαίνει στη ζωή της. Και… τι παράξενο… έχουν το ίδιο όνομα! Μια ιστορία ρομαντική, όπως τα τρυφερά κοριτσίστικα όνειρα. Μια γυναίκα που αναδύεται από το σκοτεινό πέλαγος του έρωτα, για να αντικρίσει, ώριμη πια, τον εκτυφλωτικό ήλιο της αγάπης! 


Να το διαβάσεις: 
  • Αν θέλεις ένα καλό βιβλίο με εκλεπτυσμένο και ποιητικό λόγο. 
  • Αν θέλεις να νιώσεις έντονα συναισθήματα. 
  • Για να δεις ότι τελικά κάθε εμπόδιο έρχεται για καλό! 
Αν προτιμάς τα e-books μπορείς να βρεις και σε E-book το βιβλίο Έρωτας σαν βροχή


 Βαθμολογία:9,8/10


Διάβασε επίσης και την γνώμη μου για το βιβλίο "Τα Πέντε Κλειδιά" της Λένας Μαντά.

Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict
Eleftheria Siatira
Eleftheria Siatira

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!