10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε - Guest Post

Είναι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες αγαπούν το μακιγιάζ. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης θέλουμε αυτά που αγοράζουμε να είναι οικονομικά αλλά ταυτόχρονα να έχουν μια καλή απόδοση. Εγώ λοιπόν σας συγκέντρωσα 10 οικονομικά καλλυντικά που λάτρεψα και τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν.


Γράφει η Αγγελική από το κανάλι Angela Gk10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε1. Το πρώτο καλλυντικό που ξεχώρισα και πραγματικά είναι το αγαπημένο μου είναι ένα κραγιόν από Golden Rose στην απόχρωση 12.
Το χρώμα του είναι σαν σάπιο μήλο. Πραγματικά αυτό το κραγιόν μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και όλες τις ώρες. Είναι matte και διαρκεί για 3 ώρες σίγουρα. Η τιμή του είναι στα 3,90€.

2. Ένα άλλο που ξεχώρισα είναι ένα lip balm από Maybelline New
10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε
York, το οποίο ενυδατώνει τα χείλη.
Το συγκεκριμένο lip balm προσφέρει εντατική φροντίδα και 8ωρη ενυδάτωση. Συγκεκριμένα, έχει μια απαλή αίσθηση και μυρίζει ροδάκινο. Η τιμή του είναι στα 3,60€.

10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε3.Περνάω σε ένα τελευταίο κραγιόν που ξεχώρισα. Είναι και αυτό από την εταιρία Golden Rose, στην απόχρωση 01.
Είναι ένα matte κραγιόν με απίστευτη απόδοση. Το συγκεκριμένο θεωρώ ότι είναι must για το φθινόπωρο. Η βιταμίνη Ε προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη διάρκεια. Η τιμή του είναι στα 3,40€.

10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε4. Αφού τελειώσαμε με τα χείλη ας περάσουμε σε bronzer.Αυτό το οποίο αγάπησα είναι το Honolulu Bronzer από την W7.
H απόδοση του είναι εκπληκτική. Διαθέτει και πινέλο με το οποίο μπορείτε να απλώσετε το προϊόν στα ζυγωματικά σας. Επειδή βγάζει αμέσως έντονο χρώμα να θυμάστε ότι πρέπει να απλώσετε πολύ καλά το προϊόν. Κοστίζει 6,50€.

Διαβάστε επίσης; 4 low budget εταιρίες καλλυντικών που εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια

10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε5. Ένα άλλο bronzer που σας προτείνω είναι το Avon Glow.Είναι
από την εταιρία Avon και θα έλεγα ότι διαφέρει από άλλα συνηθισμένα Bronzer.
Διαφέρει λοιπόν από τα άλλα γιατί περιέχει ιριδίζουσες πέρλες για μπρονζέ αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά αγόρασα bronzer με πέρλες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Η τιμή του είναι στα 12,95€.

10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε
6. Όλες θέλουμε να έχουμε καλλωπισμένα φρύδια. Γι’αυτό λοιπόν σας προτείνω από Maybelline New York την Master Brow palette.
Είναι μια παλέτα για να σχεδιάζετε τα φρύδια σας. Το πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσουμε στα φρύδια μας το κερί για να τα διαμορφώσουμε. Το δεύτερο βήμα είναι να απλώσουμε σκιά για να γεμίσουμε τα κενά στα φρύδια μας και το τελευταίο βήμα είναι να τα τονίσουμε με το highlighter.Όσες έχετε πρόβλημα με τα φρύδια λοιπόν, σας έχω τη λύση. Κοστίζει 9,30€.

10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε7. Αν έχετε πρόβλημα με μαύρους κύκλους ένα concealer το οποίο σας προτείνω είναι από Essence το stay natural.
Το συγκεκριμένο concealer προσφέρει κάλυψη μαύρων κύκλων και ταυτόχρονα λάμψη. Το τοποθετείτε στους μαύρους κύκλους και σε κάποιες ατέλειες σας για να τις καλύψετε. Και μαντέψτε!Κοστίζει μόνο 3,40€.

10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε
8. Ένα άλλο οικονομικό καλλυντικό που ξεχώρισα είναι ένα Highlighter από την εταιρία Technic.Αυτή την εταιρία πρώτη φορά την δοκίμασα και ενθουσιάστηκα.
Είναι ένα cream highlighter που χαρίζει λάμψη. Είναι σε μορφή stick και απλώνεται ομοιόμορφα. Το τοποθετείτε πάνω από τα ζυγωματικά σας, πάνω από το φρύδι, στο πιγούνι και ελαφρώς στη μύτη. Η τιμή του είναι στα 4,90€.

9. Περνάω σε μία mascara που με άφησε άφωνη, τόσο για την τιμή
10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε
της, όσο και για την απόδοση που υπόσχεται. Είναι η Telescopic clean definition mascara από L’oreal.
Συνδυάζει το βουρτσάκι Flexibross,διαχωρίζει εύκολα τις βλεφαρίδες και δίνει μεγάλο όγκο. Αν είστε αρχάρια στο μακιγιάζ, αυτή η mascara είναι για εσάς. Κοστίζει μόνο 7,84€.10 οικονομικά καλλυντικά που θα λατρέψετε
10. Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Πρόκειται για ένα προϊόν που είναι για μάτια, σώμα και πρόσωπο .Είναι από την εταιρία Nyx το roll on shimmer.
Προσθέστε λάμψη στο βλέμμα σας με λαμπερά χρώματα .Έχει πολλή καλή απόδοση. Ρυθμίζετε εσείς πόσο προϊόν θα τοποθετήσετε. Με τα δάχτυλα σας το απλώνετε όπου εσείς επιθυμείτε. Και το καλύτερο; Κοστίζει 7,95€.Αυτά ήταν τα 10 οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ που ξεχώρισα εγώ και τα οποία αγάπησα. Ελπίζω να σας αρέσουν!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο; 
Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο 
οικονομικό προϊόν μακιγιάζ;  Αγγελική από το κανάλι Angela Gk

CONVERSATION

2 σχόλια:

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.