Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016

Μήπως είσαι ο νικητής του διαγωνισμού μας;

Στη σημερινή ανάρτηση θα δούμε το νικητή του διαγωνισμού μας αλλά και το δώρο που έλαβε η νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού.

Μήπως είσαι ο νικητής του διαγωνισμού μας;
Νικήτρια είναι η Κρυστάλλω Στ. που ανακοινώθηκε και στη σχετική ανάρτηση και θα ειδοποιηθεί με e-mail.

Όσοι δεν κερδίσατε μην απογοητεύεστε!Θα ξεκινήσει καινούριος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός το Σάββατο 19 Νοεμβρίου με ένα καταπληκτικό χειροποίητο δώρο!

Θα ήθελα όμως σε αυτό το σημείο να σας δείξω και τη φωτογραφία που μας έστειλε η νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού Αθηνά Τ.

Δώρο διαγωνισμού FauxBilicious

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού και ακόμη περισσότερο την νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού μας, την Αθηνά, για τη φωτογραφία που μας έστειλε!

Μείνετε συντονισμένοι για νέους διαγωνισμούς!Αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τους διαγωνισμούς μας συμπληρώστε το e-mail σας εδώ
Despinas Studio
Despinas Studio

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!