Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

ΜΟΜΟ | Στο βάθος Κήπος

Έχεις πάει ποτέ για καφέ στην καφετέρια ΜΟΜΟ στην Καλλιθέα; Αν όχι, πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείς και να πιεις ένα καφέ στον μυστικό κήπο της στο βάθος.
καφετέρια ΜΟΜΟ στην Καλλιθέα

Στην καφετέρια ΜΟΜΟ στην Καλλιθέα βρέθηκα το Σάββατο το απόγευμα για να πιω ένα καφεδάκι με φίλες. Ίσως έλεγες και επαγγελματική την συνάντηση. Αλλά η λεμονιά από πάνω μας στον μυστικό κήπο της καφετέριας, σίγουρα έκλεψε την παράσταση.

Το ΜΟΜΟ βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου, το λες και καρδιά της Καλλιθέας. Και εκτός από καφέ σερβίρει και φαγητό, που από όσο μπόρεσα να διακρίνω απόλαυσαν οι θαμώνες στα διπλανά τραπέζια.

Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

katerina m
katerina m

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!