Δημιουργικές συνεργασίες | Make-a-wish παρέα με το Glov

Αν κάτι έχω να ξεχωρίσω από την εμπειρία μου με τον χώρο του Blogging, μέχρι στιγμής, είναι οι δημιουργικές συνεργασίες έχω μέχρι στιγμής πετύχει στον χώρο αυτό. Μια από αυτές η συνεργασία με την ομάδα του Edit your life, όμως δεν θα σας μιλήσω για αυτήν. Αλλά για την πιο πρόσφατη συνεργασία μου με την Βίκυ, από το Vicky's style, για την δημιουργία ενός ξεχωριστού "δώρου αγάπης".


make a wish Greece with Glov

Ένα ξεχωριστό «δώρο αγάπης», ένα νεσεσέρ, γεμάτο δώρα ντεμακιγιάζ & καθαρισμού προσώπου GLOV για τις πιο σημαντικές γυναίκες στην ζωή μας. Αυτό δημιουργήσαμε με τη DERMAMED για τις φετινές γιορτές με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).

Με την αγορά ενός νεσεσέρ GLOV αποκτάτε ένα αστέρι από το Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) και δωρίζετε €2,00 βοηθώντας έτσι να γίνει πραγματικότητα άλλο ένα όνειρο, άλλη μια ευχή, για ένα παιδί.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) είναι μια ΜΚΟ η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση. Ένα από τα κύρια κεφάλαια του Οργανισμού είναι οι εθελοντές του. Είναι οι άνθρωποι που δίνουν, χωρίς αντάλλαγμα, ένα κομμάτι από τη ζωή τους γιατί ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο. Έτσι και στο Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος), πάνω από 250 εθελοντές εργάζονται ακούραστα αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, αλλά και την ψυχή τους προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά δύναμη, χαρά και ελπίδα.

Είναι η δύναμη αυτών των ανθρώπων που μας ενέπνευσε μαζί με την Βίκυ από το  Vicky’s Style (www.vickysstyle.com), σε αυτό μας το τόλμημα, με μοναδικό σκοπό να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Το νεσεσέρ θα διατίθεται ηλεκτρονικά από το επίσημο site της GLOV www.glov.gr, από το www.telemarketing.gr και σε επιλεγμένα Hondos Center (Ερμού, Ομόνοια, Καλλιθέα και Γλυφάδα).


θα σας περιμένω στο Bazaar του Make-A-Wish στην στοά του Citylink στο stand της GLOV το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 16:00 και την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 13:00 παρέα με την Βίκυ από το Vicky's Style 


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!