Καφέ στο Bartesera

Μία καφετέρια / μπαρ που ανακάλυψα πρόσφατα είναι το Bartesera στην Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας.
barteseraΕίναι ένας πολύ ζεστός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη 25. Ιδανικό σημείο συνάντησης για ένα ήσυχο απογευματινό καφέ, για κουβέντα και χαλάρωση. Προτιμήστε καφεδάκι το χειμώνα ή σπιτική λεμονάδα για να δροσιστείτε το καλοκαιράκι.

bartesera

Η μικρή ιστορία του Bartesera;

Στη στοά Πραξιτέλους , όταν οι επιγραφές «Φωτοτυπίαι», «Υποκάμισα» και «Περιελίξεις Μοτέρ» γκρεμίστηκαν από το βάρος της σκουριάς της παλιάς Αθήνας, χτίστηκε στη θέση τους το bartesera.

Bar για τους ευνόητους λόγους, Art για τις καλλιτεχνικές εκθέσεις και εκδηλώσεις που φιλοξένει στον δεξιά, μπαίνοντας, χώρο. Sera λόγω του αίθριου που σκεπάζει την εσωτερική αυλή και σφυγμομετρά την εναλλαγή μέρας και νύχτας. Tesera, τέλος, λόγω των τεσσάρων ιδιοκτητών του. Αυτοί ήταν που μετέτρεψαν έναν τεράστιο , ρημαγμένο περιστερώνα σε αγαπημένο στέκι του κέντρου το 2005.

Ο χώρος του Bartesera διατίθεται σε καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκθέσουν τα έργα τους ή, ακόμη, σε καλλιτέχνες που επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα πιο ζωντανό δρώμενο. 

bartesera
Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!