Τι θα αλλάξει στη ζωή μας το 2017;

Κάθε νέα χρονιά φέρνει αποχωρισμούς και νέα ξεκινήματα!
Έτσι και στο #edityourlifemag πολλά θα αλλάξουν το 2017!
Editors meeting 2016
editors meeting 2016

Θα ξεκινήσω με τους αποχωρισμούς:
Η Τζίνα, πολύτιμο μέλος της συντακτικής μας ομάδας από την έναρξη λειτουργίας του site , αποχωρεί από τη σύνταξη. Η απόφασή της να ασχοληθεί κυρίως με το travel blogging έχει αλλάξει τη ζωή της , όπως εξομολογείται η ίδια στο blog της.
Αποχαιρετούμε λοιπόν τη Τζίνα, αφού την ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία και υποδεχόμαστε το νέο μέλος της συντακτικής μας ομάδας.
Η blogger που θα ενταχθεί στο δυναμικό του #edityourlifemag είναι η ....


Έλενα από το Busy Mama's corner !
Με την Έλενα συνεργαστήκαμε πρόσφατα για ένα guest post που έγραψε για το #edityourlifemag και μιας και η συνεργασία μας κύλησε άψογα αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και μόνιμα.
Busy Mama's corner

Πάμε τώρα να δούμε το πρόγραμμα των αναρτήσεων για φέτος ανά ημέρα.

Κατ'αρχήν να σας πω ότι το 2017 θα ανεβαίνουν αναρτήσεις κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή ενώ τα Σαββατοκύριακα θα ανεβαίνουν guest posts , οι συμμετοχές σας στη στήλη Bloggers Featured αλλά και η στήλη των αναγνωστών που σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε και φυσικά ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ !
Αν δε θέλετε να χάνετε κανένα διαγωνισμό μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε αμέσως μόλις ανεβαίνει καινούριος διαγωνισμός.

Και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας.
  • Τη Δευτέρα θα ανεβαίνουν θέματα που αφορούν το blogging και τα social media.Εξάλλου το #edityourlifemag είναι το πρώτο και το μόνο site στην Ελλάδα που απευθύνεται στη γυναίκα blogger .

  • Την Τρίτη θα συνεχιστεί η στήλη της Κατερίνας Finding Pleasure . Σ'αυτή τη στήλη η Κατερίνα μοιράζεται μαζί μας τις μικρές ή και μεγάλες απολαύσεις της ζωής και μας προτείνει μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

  • Την Τετάρτη παίρνει τη σκυτάλη η Έλενα με μια νέα στήλη με τίτλο Home sweet home που θα αφορά το σπίτι: από οργάνωση και καθαριότητα μέχρι διακόσμηση και συνταγές.Η Έλενα είναι μια busy mama δηλαδή μια πολυάσχολη μαμά που έχει να μοιραστεί μαζί μας πολλά tips και δοκιμασμένα κόλπα για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη.(Νέα Στήλη!)
Τι θα αλλάξει στη ζωή μας το 2017;

  • Την Πέμπτη συνεχίζει η Ελευθερία με τη στήλη Dear Diary όπου θα καταγράφει μόνο όσα πράγματα μας ωφελούν και μας κάνουν καλό και θα αφήνει απ΄έξω οτιδήποτε μας κουράζει και μας αγχώνει.(Νέα Στήλη!)


  • Το Σάββατο και την Κυριακή όπως ανέφερα και πριν  θα ανεβαίνουν guest posts , οι συμμετοχές σας στη στήλη Bloggers Featured αλλά και η στήλη των αναγνωστών που σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε και φυσικά ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.Το Σαββατοκύριακο δηλαδή δε θα υπάρχει πάντα κάποιο άρθρο, αλλά μόνο αν έχουμε δικές σας συμμετοχές σε κάτι από τα παραπάνω.
Αν θέλετε να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα που ανεβαίνουν στο #edityourlfiemag ακολουθήστε μας στα social media: Facebook / Instagram

Σας περιμένουμε λοιπόν και αυτή τη χρονιά καθημερινά με νέα, πρωτότυπα άρθρα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Πείτε μας στα σχόλια αν υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να δείτε στο #edityourlfiemag το 2017 !

Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!