Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Η Ευτέρπη blogάρει - Κορίτσι Μάλαμα

Είμαστε πολύ χαρούμενες σήμερα γιατί η Ευτέρπη είναι η πρώτη blogger που φιλοξενούμε στη στήλη Bloggers Featured αυτή τη νέα χρονιά!

Πάμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα;1.Είμαι η Ευτέρπη και blogάρω από το 2012, όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος στην πεταλουδίτσα μου!

2.Το όνομα του ιστολογίου μου είναι «Κορίτσι Μάλαμα», αλλά έχω κι ένα μικρότερο, το «Νηπιαγωγείο… mou!» στο οποίο γράφω αποκλειστικά για θέματα προσχολικής αγωγής.
Blogger οργάνωσης σπιτιού Κορίτσι Μάλαμα
3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί ήθελα να μοιράζομαι κάθε τι νέο που μαθαίνω και θεωρώ χρήσιμο! Μέσα από αυτή τη διαδικασία νιώθω ότι προσφέρω!


4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι η οργάνωση και η οικονομία, το νοικοκυριό, το πλέξιμο/ράψιμο, οι δημιουργίες μου στην κουζίνα, οι δραστηριότητες μου με τα παιδιά, καθώς και αισιόδοξες/ενθαρρυντικές σκέψεις που τόσο έχουμε ανάγκη εμείς οι γυναίκες σήμερα.
Blogger οργάνωσης σπιτιού Κορίτσι Μάλαμα


5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι το ενδιαφέρον και τα ενθαρρυντικά σχόλια που λαμβάνω, γιατί έτσι νιώθω ότι τα όσα γράφω ενδιαφέρουν και βοηθούν.


6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να έχει δύο πράγματα βασικά στο μυαλό του: να βρει έναν προσωπικό απώτερο σκοπό να επιτελέσει μέσα από το blogging και βέβαια να δημιουργήσει αυθεντικό περιεχόμενο με σεβασμό προς στους άλλους bloggers.

Blog οργάνωσης σπιτιού Κορίτσι Μάλαμα


7.Από το blogging έχω κερδίσει τη χαρά της προσφοράς, υπέροχες διαδικτυακές φιλίες, καθώς και ένα σωρό εμπειρίες που δεν θα είχα διαφορετικά.8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι ότι δεν υπάρχει επαρκής νομική κάλυψη σχετικά με τα ενδεχόμενα έσοδα από αυτό, αλλά και σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των bloggers.

Blog οργάνωσης σπιτιού Κορίτσι Μάλαμα


9.Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι να νιώθει ότι αυτά που έχει να πει ενδιαφέρουν τους αναγνώστες.


10.Στόχος για το blog μου σε 1 χρόνο από τώρα είναι να γράφω ακόμη συστηματικά και να έχει διευρυνθεί το αναγνωστικό μου κοινό.


Blog οργάνωσης σπιτιού Κορίτσι Μάλαμα

11.Τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το Facebook και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ και το Instagram, όπου μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ.
Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση! Εύχομαι να σας κάνω καλό ποδαρικό και το περιοδικό σας να έχει φέτος ακόμη περισσότερες επιτυχίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοριτσι μάλαμα keep blogging!!! Ειναι αγχολυτικό. Εύχομαι επισης στο περιοδικό να εχει φέτος περισσότερες επιτυχίες. Μας αρέσει να γνωρίζουμε καλύτερα τις bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.