13 ΠΟΛΥ πρωτότυπες αποκριάτικες στολές για παιδιά.

    Πέρσι σου είχα προτείνει 9 αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής για παιδιά ,αγόρια και κορίτσια που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αν δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις στολή.
    Κι αυτό γιατί τα αποκριάτικα αυτά κουστούμια γίνονται στο τσακ μπαμ με πράγματα που έχεις ήδη σπίτι, χωρίς ράψιμο, χωρίς πολλά πολλά απλά χρησιμοποιώντας με "έξυπνο' τρόπο ρούχα των παιδιών, δικά σου ή ακόμα και του άντρα σου! Πήγαινε να δεις τις πανεύκολες παιδικές στολές και να πάρεις ιδέες και μετά έλα εδώ να μιλήσουμε για το σημερινό μας θέμα!

13 ΠΟΛΥ πρωτότυπες αποκριάτικες στολές για παιδιά.
  Το σημερινό μας θέμα είναι οι πρωτότυπες αποκριάτικες στολές τουλάχιστον κατά τη δική μου γνώμη.Νομίζω δε βλέπεις και πολύ συχνά σταυροφόρους και αστροναύτες στα καρναβάλια και η καουμπόισσα δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι πριγκίπισσες και οι μπαλαρίνες.
   Αλλά αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τα παιδιά να φοράνε παραλλαγές της ίδιας στολής κάθε χρόνο ή ακόμα περισσότερο αν έχουν βαρεθεί τα παιδιά να ντύνονται πότε Elsa , πότε Anna και πότε Batman πότε Zoro τότε σίγουρα παρακάτω θα βρεις μια ιδέα που θα τους αρέσει και δε θα είναι το ίδιο με άλλα 10 παιδάκια στο πάρτι μασκέ του σχολείου.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες στολές θεωρώ πρωτότυπες για φέτος τις απόκριες.
Θα ξεκινήσω από τα αγόρια που έχουν πολλές επιλογές.

Και θα συνεχίσω με τα κορίτσια που έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές.
Θα ξεκινήσω με στολές πριγκίπισσας, αλλά όχι τις πολυφορεμένες και βαρετές πλέον πριγκίπισσες.
Η Μουλάν, η Moana αλλά και η πριγκίπισσα Λέια από το Star wars είναι μερικές από τις πριγκίπισσες που είναι πρωτότυπες και το φόρεμά τους δε θυμίζει τόσο... μπομπονιέρα.
Και πάμε σε μη πριγκιπικές αλλά εξίσου πρωτότυπες επιλογές κατ'εμε΄:
Στολή cupcake,στολή Μηχανή για τσίχλες (προσπαθώ να μεταφράσω το Gamball από τη γνωστή ταινία), στολή Σαφάρι, στολή Εργάτρια οικοδομών (εντάξει, νομίζω αυτό είναι ΠΟΛΥ πρωτότυπο) και τέλος στολή ΚαουμπόισσαΑυτές ήταν οι δικές μου ιδέες για πραγματικά πρωτότυπες και έξω από τα συνηθισμένα παιδικές αποκριάτικες στολές.
Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τις  9 DIY στολές της τελευταίας στιγμής  για ακόμα περισσότερες ιδέες.
 9 DIY αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής για παιδιά

Περιμένω στα σχόλια να μου πεις ποιες στολές σου άρεσαν, ποιες δε σου άρεσαν
αλλά και τι σου άρεσε να ντύνεσαι εσύ ως παιδί.

Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's Studio


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!