Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

Ψυχής κατάθεση -Bloggers Featured

1. Είμαι η Χρύσα και blogάρω από το 2015
2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι Ψυχής Κατάθεση και μπορείς να το διαβάσεις εδώ

3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί ανέκαθεν λάτρευα το γράψιμο. Μου αρέσει απίστευτα να εκφράζομαι μέσα από τα κείμενα μου. Είναι για μένα μια μορφή απελευθέρωσης και η πιο δημιουργική ώρα της ημέρας μου.4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι κυρίως κοινωνικά. Μπορεί να είναι για διάφορα κοινωνικά ζητήματα που με απασχολούν αλλά και πιο ανάλαφρα ζητήματα όπως οι ανθρώπινες διαπροσωπικές σχέσεις και η ψυχολογία.5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι η μεγάλη και βαθιά μου αγάπη για το γράψιμο, η πεισματάρικη φύση μου να βελτιώνομαι περισσότερο σε ότι και αν κάνω, και η μεγάλη μου επιθυμία να παροτρύνω και άλλους να ασχοληθούν με τη απελευθερωτική ενασχόληση της γραφής.

6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να έχει πολλή επιμονή, όρεξη και μεράκι.


7.Από το bogging έχω κερδίσει μια προσωπική εξέλιξη. Χάρη στο blogging έχω μπει σε μια διαδικασία συνεχούς αναζήτησης, μάθησης, διεύρυνσης ενδιαφερόντων ενώ έχω ανακαλύψει sites τα οποία με έχουν ενθουσιάσει με το περιεχόμενο τους και τα οποία δεν θα γνώριζα αν δεν είχα ασχοληθεί με όλο αυτό.
8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι ότι παρόλη την αμεσότητα που μπορεί να σου προσφέρει, εξακολουθεί να είναι ως ένα βαθμό απρόσωπο διότι είναι κυρίως ηλεκτρονικό και δεν εμπεριέχει τόσο τη φυσική επαφή με άλλα πρόσωπα.
9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι πίστη σε αυτό που κάνει, συνεχή ενημέρωση και σκληρή δουλειά.

 10. Στόχος μου για το blog μου είναι να έχει καταφέρει να            «αγγίξει» με το περιεχόμενο του έστω και στο ελάχιστο ένα σεβαστό  ποσοστό ανθρώπων σε 1 χρόνο από τώρα.

11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το facebook και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ

Φτάσαμε στο τέλος της συνέντευξης της Χρύσας, εσύ γνώριζες το ιστολόγιό της ή το ανακάλυψες τώρα; Όπως και να'χει πήγαινε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της και άφησέ της ένα σχόλιο για να της πεις από πού την έμαθες ή τι άλλο θα ήθελες να δεις στο ιστολόγιό της.
Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.