Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

Collage - Ένα από τα καλύτερα καφέ - εστιατόρια της Αθήνας

Είσαι στο κέντρο και έχεις τρελαθεί να τρέχεις από συνάντηση σε συνάντηση και από δουλειά σε δουλειά. Ή απλά έχεις κατέβει με την κολλητή σου για ψώνια. Και τώρα ήρθε η ώρα για τον πιο απολαυστικό καφέ της ημέρας ή μήπως να φάμε και κάτι; Γιατί δεν πάμε στο Collage;

collage restaurant
Δεν είναι μόνο το περιβάλλον και η διακόσμηση του που κάνουν το Collage να ξεχωρίζει. Είναι το καλό φαγητό και οι άνθρωποι του που σε κερδίζουν. Είτε πας για καφέ, είτε για φαγητό. Το Collage είναι μια από τις πιο σίγουρες επιλογές για να πιεις καλό καφέ και να φας καλό φαγητό.

collage cafe restaurant

Για μένα είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς στο κέντρο για να απολαύσω τον αγαπημένο μου latte. Το Collage όμως είναι και ο αγαπημένος προορισμός πολλών επιχειρήσεων για τα business events που θέλουν να κάνουν, καθώς διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό χώρων και εξυπηρέτησης για να τα υλοποιήσει.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κέντρο, εκεί κοντά στην Καπνικαρέα, πιείτε το καφεδάκι σας στο Collage και πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας.

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Katerina The KM Projects
Katerina The KM Projects

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.