Ο απόλυτος οδηγός για να βρεις την ιδανική περιποίηση για το πρόσωπό σου

Στο edityourlifemag έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την περιποίηση της επιδερμίδας καθώς πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του παζλ της ομορφιάς. Όμως τι γίνεται όταν αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο, ενέργεια και χρήματα στο βωμό της ομορφιάς αλλά δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα; Θέλεις να έχεις λαμπερό δέρμα, να φαίνεσαι ξεκούραστη, φρέσκια και νεότερη. Κάνεις τεράστια έρευνα αγοράς για να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα βρίσκεις, τα χρησιμοποιείς, αλλά δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι πολύ γνωστό το σενάριο και έχει συμβεί σε όλες μας. Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να αγοράζεις μια ενυδατική που υπόσχεται θαύματα, αλλά εσένα να μη σου προσφέρει ούτε μια υποτυπώδη ενυδάτωση; Ή να χρησιμοποιείς μια κρέμα ματιών για λεπτές γραμμές έκφρασης κι αυτές μέρα με τη μέρα να πολλαπλασιάζονται;Αν σου έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω φαντάσου τι θα γινόταν αν υπήρχε ένα site που ξέρει τα πάντα για κάθε επιδερμίδα, ανά πάσα στιγμή. Και τώρα σταμάτησε να φαντάζεσαι γιατί αυτό το site υπάρχει και είναι το Skin Expert. O πιο εξειδικευμένος online σύμβουλος περιποίησης από τη L'oreal Paris.

Το Skin Expert είναι διαθέσιμο 24 ώρες, σε όλες τις συσκευές.
Μέσα από μία σειρά ερωτήσεων σαν live συζήτηση με έναν ειδικό, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και προτείνει τα καταλληλότερα προϊόντα.

Το Skin Expert καταλαβαίνει τα πάντα.
Οι ερωτήσεις και τα χρώματα του site αλλάζουν ανάλογα με την ώρα που το επισκέπτεσαι. Κι αν έχεις ήδη κάνει το test, αλλά θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα, το site θα σε αναγνωρίσει στη δεύτερη επίσκεψή σου και θα σου κάνει διαφορετικές ερωτήσεις.


Το Skin Expert βρίσκει τη φροντίδα σου.
Τα αποτελέσματα του test σου δείχνουν τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας, τα οποία μπορείς να αγοράσεις online. Στη σελίδα των αποτελεσμάτων, μπορείς επίσης να συμπληρώσεις τη φόρμα, για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα της L'Oréal Paris!

Το Skin Expert σού μαθαίνει τα πάντα.
Μέσα από τα άρθρα στο blog της Skincare Expert Μάνιας Μπούσμπουρα που υπάρχει στο site, μπορείς να πάρεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτά που σε απασχολούν σχετικά με την επιδερμίδα σου. Τέλος, μέσα από ένα γλωσσάριο, μπορείς να μάθεις δερματολογικούς όρους και να κατανοήσεις ακόμη καλύτερα τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας.

Το Skin Expert είναι εδώ. Γνώρισέ το!

To καλύτερο είναι ότι δε θα μάθετε απλά ποια προϊόντα ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας, αλλά θα λάβετε στο e-mail που θα δώσετε ΔΩΡΕΑΝ κουπόνια για να τα αποκτήσετε με έκπτωση!

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!