4 βήματα για μια επιτυχημένη συνέντευξη πρόσληψης - Guest postΒρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας; Θεωρείς ότι είναι μία πολύπλοκη διαδικασία και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις;


Η διαδικασία της αναζήτησης εργασίας είναι μία από τις πιο δημιουργικές και πολλά υποσχόμενες διαδικασίες καθώς θα σημάνει μία νέα αρχή της επαγγελματικής μας πορείας. Είναι σημαντικό να οργανώσουμε την όλη διαδικασία έτσι ώστε να έχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα να αποκτήσουμε την θέση εργασίας των ονείρων μας.

Γράφει η Βϊκυ από το ιστολόγιο Vicky's Style

Ας δούμε αναλυτικά τα 4 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι την πολυαναμενόμενη συνέντευξη με τον μελλοντικό μας εργοδότη.

Πολλά έχουν ειπωθεί για το πώς να συντάξουμε ένα σωστό βιογραφικό και πολλοί από εμάς έχουμε αναζητήσει διάφορες φόρμες πάνω στις οποίες να στηριχτούμε για να συντάξουμε το δικό μας βιογραφικό.  Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε tips που θα μας βοηθήσουν ώστε να συντάξουμε το προσωπικό μας βιογραφικό χωρίς συγκεκριμένες φόρμες/layout κα.  
Η συνοδευτική επιστολή θα πρέπει να είναι σύντομη και περιεκτική ώστε να κάνει τον παραλήπτη να ενδιαφερθεί για το προφίλ μας και να διαβάσει το βιογραφικό μας.
Κρατάμε όλη την θετική μας ενέργεια αλλά δεν ξεχνάμε ότι έχουμε πετύχει τον στόχο μας κατά το ήμισυ.  Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσουμε την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να έχουμε ένα επιτυχημένο interview.
Εκτός από τις ερωτήσεις που θα σου θέσει ο συνεντευξιαστής έχεις την ευκαιρία να θέσεις και τις δικές σου ερωτήσεις.  Είναι πολύ σημαντικό να θέσεις τις δικές σου ερωτήσεις διότι δείχνεις το ενδιαφέρον σου για την συγκεκριμένη θέση και την εταιρία.  

Καλή Επιτυχία!

Βϊκυ από το ιστολόγιο Vicky's Style

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!