3 summer trends που πρέπει να εξαφανιστούν τώρα


Fashions fade, style is eternal.
Yves Saint Laurent

Η μόδα αλλάζει ενώ το στυλ παραμένει με το πέρασμα του χρόνου, έλεγε ο Yves Saint Laurent. Και να πω ότι έχει άδικο; Δε θα το πω! 

3 τάσεις της μόδας που πρέπει να εξαφανιστούν τώρα


Οι τάσεις της μόδας επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνιολογικούς και τεχνολογικούς. Υπάρχουν συγκεκριμένες top εταιρείες, οι οποίες χρησιμοποιούν πληροφορίες από την ανάλυση αυτών των παραγόντων για να προσδιορίσουν την άνοδο ή την παρακμή συγκεκριμένων τάσεων και οι οποίες δίνουν την κατεύθυνση στις εταιρείες μόδας σχετικά με το τι θα προωθηθεί στην αγορά. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της μόδας παίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι fashion bloggers και τα fashion icons. 

Γράφει η Ειρήνη από το ιστολόγιο E for Eirini


Και εδώ αρχίζουν τα προβληματάκια διότι πολλές φορές οι εταιρείες μόδας υπερβάλουν σε ορισμένα προϊόντα διότι θέλουν να ξεχωρίσουν, που σημαίνει ότι απλά το κάνουν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού! Δε σημαίνει πως ό,τι βλέπουμε πρέπει να το φοράμε, αφού πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν.. το στυλ μας, τι μας ταιριάζει και τι όχι, το περιβάλλον μας κτλ. 

Με αυτή τη «μικρή εισαγωγή», θα ήθελα να σας παρουσιάσω 3 από τις τάσεις της μόδας που δε μπορώ να χωνέψω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

***

Η Γούνινη Σαγιονάρα!

Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποιος το σκέφτηκε.. ή καλύτερα θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεστε όταν τα φοράτε.. γιατί τα φοράτε είμαι σίγουρη! 

Καλοκαιρινά trends που πρέπει να πεθάνουν το 2017

Ερώτηση α: Καλοκαιριάτικα, δε σας ζεσταίνουν;
Ερώτηση β: Άντε και δεν σας ζεσταίνουν, που τα φοράτε; Στο σπίτι; Στη παραλία; Στο καφέ; Σε κάθε περίπτωση σκεφτείτε το καλά διότι το fashion girl με το funny girl έχουν μικρή απόσταση!

***

Η Σαγιονάρα του παππού μου! 

(Μάλλον το κόλλημα το έχω με τις σαγιονάρες)

Summer trends that must die


Τις βλέπω, τις ξαναβλέπω και πάντα θυμάμαι τον παππού μου! Ίδιες ακριβώς! Μην σας πω ότι οι δικές του είναι και vintage! Κορίτσια μου, υπάρχουν τόσο όμορφες σαγιοναρίτσες εκεί έξω που δεν θα σας δυσκολέψουν στο μαύρισμα και θα κολακεύουν τα άκρα σας! 

***

Hippie Jeans με σχισμένα άκρα!

Μεγάλη παγίδα! Καταρχήν επειδή αναγκαστικά είναι πιο κοντά λόγω σκισίματος, αν είστε λίγο μινιόν όπως εγώ, θα φαίνεστε όχι μινιόν αλλά σαν minion! Σε ένα από τα επόμενα post θα αναφερθούμε στο σωματότυπο των γυναικών και ποια jeans τους ταιριάζουν. 

Όταν ψωνίζετε, πάντα θα επιλέγετε ρούχα που κολακεύουν τον σωματότυπο σας. Το μάτι θέλει τα πάντα, αλλά το δοκιμαστήριο να ξέρετε αποφασίζει!

Αν θέλετε να σχολιάσουμε ή να προσθέσετε κάτι σχετικά με τις παραπάνω τάσεις ή στο κάτω κάτω της γραφής, έχετε διαφορετική άποψη σας, σας περιμένω με χαρά στα σχόλια! 

Καλοκαιρινές τάσεις που δε θέλουμε να ξαναδούμε


Μπορεί τη μόδα να μας την επιβάλλουν (κατά κάποιο τρόπο), 
το στυλ όμως είναι δικό μας!

Bisous, 

CONVERSATION

4 σχόλια:

 1. Κόντεψε να μου βγεί ο καφές απο τη μύτη απο το γέλιο! Τη γούνινη σαγιονάρα δεν είχα την τύχη να τη γνωρίζω, αλλά με τα άλλα δύο ταυτίζομαι τόσο πολύ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα Έλενα μου! Χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο! Σίγουρα δεν θέλω να είμαι αφοριστική με τα trends αλλά μερικές φορές και εμεις τα κορίτσια ίσως το παρακάνουμε! Παρόλα αυτά να είναι έτοιμη να δείς πολύ γουνάκι στις παραλίες φέτος! χιχι!

   Διαγραφή
 2. Συμφωνώ σε όλα!!!Και γελάω απίστευτα με το τρόπο που τα γράφεις ����Είσαι φοβερή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.