Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017

Μήπως είσαι εσύ ο νικητής του διαγωνισμού μας;

Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε το νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού μας που έγινε σε συνεργασία με τη σελίδα Jiubilo Handmade Jewelries. Μήπως είσαι εσύ;


Νικήτρια του διαγωνισμού μας αναδείχθηκε μετά aπό έλεγχο των έγκυρων συμμετοχών και κατόπιν κλήρωσης η Σωτηρία Μπ. όπως μπορείτε να δείτε και στην ειδική φόρμα στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

Update: Παρακάτω μπορείς να δεις φωτογραφία που ανέβασε η νικήτρια στη σελίδα μας στο facebook. Σωτηρία , σ'ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φωτογραφία!


Μην ξεχνάτε ότι ήδη τρέχει κι άλλος διαγωνισμός με ένα υπέροχο δώρο για τους μικρούς μας φίλους!

Μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ για να κερδίσετε ένα δημιουργικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει τα παιδιά κάθε ηλικίας!

Για να ενημερώνεστε μόλις ξεκινάει νέος διαγωνισμός μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας εδώ  ή να πάτε στη σελίδα μας στο facebook και να πατήσετε την επιλογή "Να εμφανίζονται πρώτα" (κάτω από το κουμπί "Ακολουθείτε")


Η συντακτική ομάδα του edityourlifemag.gr εύχεται στη νικήτρια να είναι πάντα τυχερή και σε όλους εσάς καλή επιτυχία στο νέο μας διαγωνισμό!

Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.