Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

Μήπως είσαι εσύ ο νικητής του διαγωνισμού μας; (και φωτογραφίες που μας έστειλαν οι νικητές προηγούμενων διαγωνισμών)


Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε το νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού μας που έγινε σε συνεργασία με τη σελίδα Athanasias Handmade sandals. Μήπως είσαι εσύ;

Ανακοίνωση νικητή για το διαγωνισμό με τα χειροποίητα σανδάλια

Νικήτρια του διαγωνισμού μας αναδείχθηκε μετά από έλεγχο των έγκυρων συμμετοχών και κατόπιν κλήρωσης η Μυρτω. όπως μπορείτε να δείτε και στην ειδική φόρμα στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

Για να ενημερώνεστε μόλις ξεκινάει νέος διαγωνισμός μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας εδώ  ή να πάτε στη σελίδα μας στο facebook και να πατήσετε την επιλογή "Να εμφανίζονται πρώτα" (κάτω από το κουμπί "Ακολουθείτε")Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που μας έστειλαν οι νικητές των προηγούμενων διαγωνισμών στις σχετικές αναρτήσεις εδώ για το χειροποίητο βραχιόλι και εδώ για το δημιουργικό παιχνίδι .

Η συντακτική ομάδα του edityourlifemag.gr εύχεται στη νικήτρια να είναι πάντα τυχερή και υπόσχεται σύντομα να οργανώσει νέο διαγωνισμό για όλους εσάς!

Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.