2 τάσεις που θα φορεθούν πολύ το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2017-18Τι θα φορεθεί φέτος το χειμώνα;

Ερώτηση που κάνουμε όλες μεταξύ μας, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, αδιαφορώντας επιδεικτικά για το φθινόπωρο (ο λόγος άγνωστος). Συνήθως οι απαντήσεις βρίσκονται στις βιτρίνες των μαγαζιών, στα fashion weeks, στο δρόμο κτλ. 
Γενικά, να ξέρετε ότι οι σημερινές τάσεις της μόδας συνήθως έχουν προκαθοριστεί τουλάχιστον δύο σεζόν προηγουμένως. Σήμερα, θα αναφερθούμε στις δύο πρώτες τάσεις: Καρό και Κόκκινο!

ΚΑΡΟ

Το καρό αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, το οποίο θα δώσει το παρόν σε πανωφόρια και κοστούμια, κυρίως σε σκούρες αποχρώσεις και γκρι. Τη συγκεκριμένη τάση υποστήριξαν θερμά οι οίκοι Dior, Balenciaga, Michael Kors, Louis Vuitton.

   

   

   


ΚΟΚΚΙΝΟ

Το ροζ σίγουρα αποτέλεσε το χρώμα του καλοκαιριού. Τον φετινό χειμώνα όμως, το κόκκινο θα κλέψει την παράσταση! Γενικά, το κόκκινο είναι ένα κλασσικό χρώμα που φοριέται από τις γυναίκες τον χειμώνα. Απλά, αυτόν τον χειμώνα, θα φορεθεί σε Yeezy Look. Είναι θηλυκό, sexy και σίγουρα εντυπωσιακό.Το προτείνουν οι οίκοι Versace, Prada, Fendi!

   


Σε περίπτωση που σας αρέσουν τα συγκεκριμένα trends και τα χρησιμοποιείτε, περιμένουμε τις φωτογραφίες σας στον λογαριασμό μας στο Instagram με hashtag: myeditlook

Διάβασε σχετικά: 5 ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου το Φθινόπωρο
*Πηγή φωτογραφιών: το αγαπημένο μου VOGUE

Σας φιλώ,
Ειρήνη 

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.