Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

It's my secret world - Bloggers Featured

1. Είμαι η Σταφυλαράκη Βάλλια και blogάρω από το καλοκαίρι του 2016
2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι It's my secret world  και μπορείς να το διαβάσεις εδώ 


It's my secret world - Bloggers Featured

3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί είχα την ανάγκη να μοιράζομαι τις ιδέες μου και τις συμβουλές μου για θέματα που αφορούν την σύγχρονη εποχή που ζούμε όπως lifestyle , fashion , shopping . Επιπλέον μου αρέσει πολύ να καταγράφω τις σκέψεις και τις εμπειρίες μου σε χαρτί και για αυτό έχω δημιουργήσει τις στήλες travel και vallia's diary ώστε να μπορώ να μοιράζομαι σελίδες που υπάρχουν και στο προσωπικό μου ημερολόγιο. Για αυτό άλλωστε και ο τίτλος του blog μου είναι It's my secret world. 

4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι fashion , shopping , lifestyle που απευθύνονται κυρίως σε κορίτσια και γυναίκες ,παρόλο που τα άρθρα της στήλης lifestyle μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και των δύο φύλων. Καθώς και καταγραφή προσωπικών εμπειριών και σκέψεων μέσα από τις στήλες travel και vallia's diary αντίστοιχα. 
It's my secret world - Bloggers Featured

5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι το αίσθημα της ικανοποίησης που νιώθω κάθε φορά που ολοκληρώνω την σύνταξη ενός νέου άρθρου καθώς και η θετική ενέργεια που με κατακλύζει κάθε φορά που βλέπω ανταπόκριση από τους αναγνώστες. 

6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να το κάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις! Αν κάτσεις να το φιλοσοφήσεις πολύ τότε να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος δεν θα το κάνεις και είναι πραγματικά κρίμα!

7.Από το blogging έχω κερδίσει γνώσεις που αφορούν το στήσιμο και τη διαχείριση ιστοσελίδας , ανθρώπους που με συμβούλευσαν και με διόρθωσαν με καλή πρόθεση χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά , εμπειρίες και γνώσεις πάνω στα θέματα που πραγματεύομαι.


It's my secret world - Bloggers Featured

8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι το πρόγραμμα που πρέπει να έχει ένας σωστός blogger ώστε να κρατήσει το αναγνωστικό του κοινό. Πολλές φορές μου είναι δύσκολο να λειτουργώ κάτω από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά αν θες να κάνεις κάτι , πρέπει να το κάνεις σωστά και το σωστά στο blogging , σημαίνει πρόγραμμα. 

9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι ενθάρρυνση γιατί κάθε blogger συνεχίζει να blogάρει και να βελτιώνεται όταν βλέπει ότι υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνει. 
It's my secret world - Bloggers Featured

10. Στόχος μου για το blog μου είναι να έχω ένα σταθερό κοινό, το οποίο θα είναι αυξανόμενο σε 1 χρόνο από τώρα. 

11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το instagram και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ

Η Βάλλια περιμένει τα σχόλιά σου αλλά και την επίσκεψή σου στο blog της! Μην την αφήσεις να περιμένει πολύ, πήγαινε και πες της ότι τη βρήκες από μας!

Αν θέλεις να είσαι ΕΣΥ η επόμενη blogger που θα φιλοξενήσουμε δεν έχεις παρά να διαβάσεις λεπτομέρειες  και να μας στείλεις e-mail 


Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.