Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017

Maninio - Bloggers Featured

1. Είμαι η Πηνελόπη Κυριαζή και blogάρω από το 2016

2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι maninio και μπορείς να το διαβάσεις εδώ www.maninio.com


3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί κατά αρχάς λατρεύω το γράψιμο και ήθελα να καταγράφω τα ταξίδια μου κάπου. Κατά δεύτερον, έπειτα από την αλλαγή της διατροφής μου (από παμφάγος σε χορτοφάγος) και βλέποντας βελτίωση της υγείας μου, ήθελα να βοηθήσω και άλλο κόσμο που επιθυμεί την αλλαγή αυτή. 

4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι χορτοφαγία, ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικές θεραπείες, ευεξία, λίγα πoστ για όσους θέλουν να δουλέψουν στο Κατάρ (έχω δουλέψει 9 χρόνια εκεί ως Μηχανικός) και γενικά για την μεταναύστεση καθώς έχω ζήσει στο εξωτερικό 12 χρόνια. 

5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι η επιθυμία μου να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου, με όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και η επικοινωνία με τους αναγνώστες μου. Την στιγμή που λαμβάνω κάποιο μήνυμα χαίρομαι πάρα πολύ! 


6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να έχει ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ και να γράφει μόνο ότι τον εκφράζει εκείνον και όχι ότι προβάλλει η μόδα. Χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο και πείσμα. Είναι κανονική δουλειά που πολλές φορές απαιτεί μεγαλύτερη αφοσίωση από μια "κανονική" απασχόληση σε κάποιον εργοδότη. 

7.Από το blogging έχω κερδίσει πολλές γνώσεις γύρω από την φωτογραφία, το styling φαγητού, σχεδιασμό, το γράψιμο, τα social media, το marketing, γνωριμίες με άλλους blogger και γενικά καθημερινά μαθαίνω κάτι καινούργιο. Ο κόσμος του blogging είναι μια καθημερινή εκπαιδευτική μηχανή που δεν παύει να με εκπλήσσει. 

8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι οι ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή. 

9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι ΠΑΡΑ πολύ υπομονή, χρόνο ουσιαστικό και να της αρέσει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα. 

10. Στόχος μου για το blog μου είναι σε 1 χρόνο από τώρα να καταφέρω να μεταδώσω έστω και σε ένα άτομο για τα οφέλη της χορτοφαγίας και των εναλλακτικών τρόπων θεραπείας. Επίσης να έχω βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο σχετικά με τα οφέλη των ταξιδιών, της μετανάστευσης και να μεταδώσω το μήνυμα μην φοβούνται να τολμούν. 

11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το Facebook και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ 

Η Πηνελόπη περιμένει τα σχόλιά σου αλλά και την επίσκεψή σου στο blog της! Μην την αφήσεις να περιμένει πολύ, πήγαινε και πες της ότι τη βρήκες από μας!

Αν θέλεις να είσαι ΕΣΥ η επόμενη blogger που θα φιλοξενήσουμε δεν έχεις παρά να διαβάσεις λεπτομέρειες  και να μας στείλεις e-mail 
Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.