3 + 2 αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας


Κορίτσια μου, έφτασε η στιγμή που θα μιλήσουμε για τα αξεσουάρ
Μία εμφάνιση χωρίς τα ανάλογα αξεσουάρ αποτελεί μία εμφάνιση μισοτελειωμένη. Και αυτό διότι μία μικρή στιλιστική λεπτομέρεια μπορεί να απογειώσει μια κομψή εμφάνιση. Μπορεί φυσικά και να την καταστρέψει, γι’ αυτό προσοχή στους συνδυασμούς που κάνετε!
Φέτος, τα αξεσουάρ - κλειδιά που δείχνουν ότι έχετε άποψη, έχουν την τιμητική τους! Ένα oversized κολιέ, μια statement τσάντα, ένα φουλάρι στα μαλλιά ή ένα καπέλο μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα του look μας. Άλλωστε τα It-Girls ξεχωρίζουν διότι ξετρυπώνουν και συνδυάζουν τα αξεσουάρ τους άψογα με την υπόλοιπη του εμφάνιση τους, με αποτέλεσμα να την απογειώνουν!

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι τα αξεσουάρ που πρέπει να συμπεριλάβουμε στη γκαρνταρόμπα μας.
  • Γυαλιά ηλίου! Σας αρέσει δεν σας αρέσει, τα γυαλιά ηλίου είναι must have χειμώνα – καλοκαίρι. Όπως έχουμε ξαναπεί, η χώρα μας έχει 360 ημέρες το χρόνο άρα.. τα γυαλιά τα έχουμε πάντα μαζί μας. Εγώ προτιμώ πιο κλασσικούς σκελετούς για να μην αναγκάζομαι να τους αλλάζω συνέχεια. Πάντως η φετινή μόδα επιτάσσει τα flat–top γυαλιά ηλίου.
  • Μαντήλια! Τα τελευταία χρόνια, η μόδα φαίνεται ότι έχει επαναφέρει το vintage στυλ και τα στοιχεία των 60’s και 70’s, με τρανταχτό παράδειγμα την επανεμφάνιση των μαντηλιών στο κεφάλι ή στο λαιμό.
  • Statement Κοσμήματα! Διαφορετικά ή μονά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια που καλύπτουν τα δάκτυλα χεριών, εντυπωσιακές καρφίτσες, ροκ και twisted κοσμήματα. 
  • Mini & Belt bags! Τα mini bags είναι all time classic, ενώ τα belt bags είναι φετινή τάση, τη οποία τώρα έχουμε αρχίσει να την ενσωματώνουμε στα look μας.
  • Χαμόγελο! Όσο τέλειος και να είναι ο συνδυασμός των ρούχων, των αξεσουάρ και των υποδημάτων μας, αν δεν χαμογελάμε, δεν αναδεικνύεται τίποτα. Για εμένα το καλύτερο αξεσουάρ είναι το χαμόγελο μας! Ακόμα και το πιο χλιαρό outfit, δείχνει αλλιώς όταν χαμογελάμε.


Επειδή το χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ, διάλεξα τα πιο χαμογελαστά κορίτσια που χρησιμοποίησαν το hashtag μας #myeditlook στον λογαριασμό μας στο Instagram. Κορίτσια μου, say cheece!!
➜ Το χαμόγελο της Άννας συνοδεύει το vintage στυλ της με επιτυχία. Την Άννα θα την βρείτε στο anna_cherrywave!

➜ Η Αθηνά συνδυάζει το χαμόγελό της με το υπέροχο παπιγιόν της (αγαπημένο αξεσουάρ). Την Αθηνά θα τη βρείτε στο athenas_report.


➜ Η Κατερίνα, φοράει το πιο ναζιάρικο χαμόγελο της, για αξεσουάρ! Την Κατερίνα θα τη βρείτε στο thekmprojects!


Χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται!


Σας φιλώ,CONVERSATION

5 σχόλια:

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.