Τετάρτη, Νοεμβρίου 08, 2017

Αντικαταπληκτικιά - Bloggers Featured

1. Είμαι η Δάφνη και blogάρω από το 2015 
2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι αντικαταπληκτικιά και μπορείς να το διαβάσεις εδώ


3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί πάντα μου άρεσε να γράφω, ενώ δυσκολεύομαι να εκφραστώ με κάποιον άλλο τρόπο. Έτσι, ξεκίνησα το blog με σκοπό να εκφράζω εγώ τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου και να μπορεί αυτός που με διαβάζει να ταυτιστεί μαζί μου ή ακόμα κι αν διαφωνεί, να εκφράζει τη δική του γνώμη.
4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι κυρίως κοινωνικά και συναιθηματικής φύσεως. Γράφω αυτά που βιώνω στην καθημερινότητά μου, με το δικό μου τρόπο, αλλά αν δω κάτι γύρω μου που μου άρεσε ή με ενόχλησε, θα γράψω και γι’ αυτό. Ακόμα, σε κάποιες κατηγορίες έχω άρθρα μου, ιδίου περιεχομένου και πολιτιστικά, από συνεργασίες μου με διάφορα site.


5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι η αγάπη μου για το γράψιμο, η ανάγκη για επικοινωνία με τον κόσμο, που νιώθει όπως εγώ, αλλά και το γεγονός ότι μόνο έτσι μπορώ να εξωτερικεύσω αυτά που νιώθω.
6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να μην προσπαθεί να αντιγράψει άλλα blogs που του αρέσουν, αλλά να είναι ο εαυτός του, να γράφει όπως του ταιριάζει και να είναι αυθεντικός.


7.Από το blogging έχω κερδίσει κάποιες όμορφες γνωριμίες, καλές συμβουλές, εξέλιξη στον τρόπο γραφής μου και, ίσως, λίγη αυτοπεποίθηση ( αν σκεφτεί κανείς οτι στην αρχή έκρυβα από παντού αυτά που έγραφα γιατί ντρεπόμουν ).
8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι ότι όλα αυτά τα αισθήματα, οι συνομιλίες, οι συμβουλές, οι εικόνες, οι μουσικές, κ.λ.π. ... «κρύβονται» πάντα πίσω από ένα γυαλί


9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι να μη φοβάται τίποτα και κανέναν, να έχει θάρρος και λίγο θράσος. Μόνο έτσι θα πετύχει αυτό που ονειρεύεται.
10. Στόχος μου για το blog μου είναι να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από τα κείμενά μου και το blog μου, μαζί κι εγώ, να έχουμε εξελιχθεί -έστω και λίγο- σε 1 χρόνο από τώρα
11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το facebook και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ

Η Δάφνη περιμένει τα σχόλιά σου αλλά και την επίσκεψή σου στο blog της! Μην την αφήσεις να περιμένει πολύ, πήγαινε και πες της ότι τη βρήκες από μας!

Αν θέλεις να είσαι ΕΣΥ η επόμενη blogger που θα φιλοξενήσουμε δεν έχεις παρά να διαβάσεις λεπτομέρειες  και να μας στείλεις e-mail .

Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.