Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2017

Imaginve Hearts - Bloggers Featured


1. Είμαι η Χριστίνα Δουκουζγιάννη και blogάρω από το 2015.
2. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι Imagine Hearts και μπορείς να το διαβάσεις εδώ
3.Αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι ιδέες για κατασκευές, χειροτεχνίες και όλα όσα με κάνουν χαρούμενη!

Παρουσίαση ιστολογίου Imagine Hearts

4.Τα θέματα με τα οποία καταπιάνομαι στο blog μου είναι κυρίως: Do it YourSelf Video Tutorial για το YouTube οπού δείχνω πως φτιάχνονται διάφορα κοσμήματα, παράλληλα υπάρχουν και θέματα γενικότερου Lifestyle περιεχομένου.
5.Αυτό που με κάνει να συνεχίζω να blogάρω είναι η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και η όμορφη αίσθηση οτι μαθαίνω καινούργια πράγματα καθώς συνεχίζω το blogging.

Παρουσίαση ιστολογίου Imagine Hearts

6.Η συμβουλή μου για κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει ένα blog είναι να το ξεκινήσει άμεσα! Δε χρειάζεται να τα ξέρει όλα απο πρίν. Τα περισσότερα πράγματα τα ανακαλύπτεις στην πορεία, κάνοντας, μαθαίνοντας, βλέποντας ποιο είναι το στιλ που σου ταιριάζει.
7.Από το blogging έχω κερδίσει πολλές γνώσεις, πολλές στιγμές γέλιου και χαράς, γνωριμίες με ενδιαφέροντες και δημιουργικούς ανθρώπους.


8.Αυτό που δε μου αρέσει στο blogging είναι ότι...χμμμ... 'Ολα μου αρέσουν! Το μόνο που με δυσκολεύει είναι το να έχω κάποια συνέπεια χρονική στις δημοσιεύσεις μου. Πολλές φορές δεν τα καταφέρνω λόγω άλλων υποχρεώσεων.
9. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα blogger κατά τη γνώμη μου είναι να έχει την τόλμη και το θάρρος να εκφράσει τη μοναδικότητα της και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα χωρίς να την νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι! 

Παρουσίαση ιστολογίου Imagine Hearts

10. Στόχος μου για το blog μου είναι  να έχω εξελίξει την τεχνική μου στη δημιουργία video για το YouTube. σε 1 χρόνο από τώρα 
11.Το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το YouTube και μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ

Η Χριστίνα περιμένει τα σχόλιά σου αλλά και την επίσκεψή σου στο blog της! Μην την αφήσεις να περιμένει πολύ, πήγαινε και πες της ότι τη βρήκες από μας!

Αν θέλεις να είσαι ΕΣΥ η επόμενη blogger που θα φιλοξενήσουμε δεν έχεις παρά να διαβάσεις λεπτομέρειες  και να μας στείλεις e-mail .Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.