Μακιγιάζ Αγ.Βαλεντίνου: Πώς θα μείνει σταθερό όλο το βράδυΜια αναπάντεχη πρόταση για ρομαντική έξοδο την ημέρα τους Αγ.Βαλεντίνου δεν αφήνει καμία γυναίκα ασυγκίνητη και οπωσδήποτε αποτελεί αφορμή να εντυπωσιάσει! Iδού μερικές προτάσεις προϊόντων λοιπόν που μπορούν να σας βοηθήσουν όχι μόνο να ξεχωρίσετε στην έξοδο σας αλλά και να σας εξασφαλίσουν την μέγιστη διάρκειαστο μακιγιάζ σας.


Γράφει η Νατάσα από το ιστολόγιο Natasha V official


Βάση προσώπου
Εδώ ο σημαντικότερος στόχος είναι να έχουμε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς ‘βαριά’ όψη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση κάποιου αξιόπιστου primerκαθώς σαν προιόν έχει την ιδιότητα να μειώνει την ανάγκη υπερβολικής ποσότητας μεικάπ , προετοιμάζει ΄τελειοποιώντας΄την επιδερμίδα και παράλληλα βοηθάει να έχει καλύτερη συνολική διάρκεια. Επιλέγουμε πάντα με βάσει τον τύπο επιδερμίδας που έχουμε και τις ανάγκες μας.
Για κανονικές/ξηρές επιδερμίδεςείναι καλό να επιλέγετε κάποια βάση σε ρευστή μορφή με ενυδατικές ιδιότητες ώστε να προσφέρει τη χαμένη υγρασία και λάμψη στην επιδερμίδα σας. Μια εξαιρετική επιλογή είναι της GOSHCOPENHAGENτοPRIMERPLUS+SKINADAPTOR#005 CHAMELEON.
Για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες μια τζέλ η σιλικονούχα βάση που προσφέρει μάτ, λείο αποτέλεσμα είναι ιδανική. Μια πολύ καλή επιλογή για μεικτές επιδερμίδες είναι της εταιρίας BENEFIT‘THEPOREFESSIONAL’MATTERESCUE,και για λιπαρές επιδερμίδεςαπό URBANDECAYτο DE-SLICKCOMPLEXIONPRIMER.


Βάση ματιών/σκιάς
Και εδώ αντίστοιχα επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας μια βάση που θα εξασφαλίσει διάρκεια και ‘πιστότητα’ απόχρωσης της εκάστοτε σκιάς.
Για λιπαρά βλέφαρα, το EYESHADOWPRIMERτης GOSHCOPENHAGENείναι ότι πρέπει καθώς δεν προσθέτει λιπαρότητα η ανεπιθύμητη υγρασία, παρά μόνο μια ελαφρώς κέρινη υφή που βοηθά πολύ στο να σταθεροποιηθούν οι σκιές. Για ξηρά και κανονικά βλέφαρα της URBANDECAYτο EYESHADOWPRIMERPOTIONσε αποχρωση #EDENαποτελεί ‘εγγύηση’ για αποχρωματισμό βλεφάρων και διατίθεται σε ρευστή μορφή.


Μάσκαρα/βλεφαρίδες
Και σε αυτή τη κατηγορία το ζητούμενο πέραν του αισθητικού είναι η σταθερότητα που προσφέρεται από το εκάστοτε προιόν. Οι μουτζούρες, σκιάσεις και τα΄θρύμματα΄που προκύπτουν κάτω από τα μάτια από προιόντα μη αξιόπιστα δημιουργούν την αισθηση του ‘κουρασμένου’ βλέμματος και αυτό με τη σειρα του φυσικά χαλάει τη συνολική αισθητική του προσώπου. Δυο πολύ καλές επιλογές είναι της CATRICEη GLAM& DOLLFALSELASHESMASCARAWATERPROOF (catrice βρίσκετε στα hondos center) η οποία είναι αδιάβροχη και προσφέρει γυριστό αποτέλεσμα χάρη στο κυρτό βουρτσάκι που περιέχει, και η μάσκαρα σε κλασσική μορφή της BENEFITη ‘THEY’REREAL’MASCARAη οποία προσφέρει εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς να αλλοιώνεται με το πέρασμα της ώρας.


Υγρό κραγιόν/lipcream
Θεωρώ δεδομένη πρόταση από μεριάς μου κραγιόν στην εν λογο μορφή για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου για ευνόητους λόγους καθώς αποτελεί η πιο σταθερή και αξιόπιστη επιλογή. Αγαπημένες και ‘σταθερές’ επιλογές από μέρος μου αποτελούν της KATVONDτο EVERLASTINGLIQUIDLIPSTICK-εδώσε απόχρωση #LOLITA, το SEPHORACREAMLIPSTAINσε απόχρωση #01 ‘ALWAYSRED, και της WETNWILDτο LIQUIDCATSUITMATTELIPSTICK, σε απόχρωση #E926BBERRYRECOGNIZE.’ 


Κλείνοντας λοιπόν να ευχηθώ σε όσες γιορτάζετε την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου και σκοπεύετε να κάνετε κάποια ρομαντική έξοδο να περάσετε υπέροχακαι στις υπόλοιπες ..είτε επιλέγετε να μην γιορτάζετε η δεν έχετε βρει ακόμη τον ΄Βαλεντίνο΄σας, να θυμάστε πως οι συμβουλές και τα προιόντα που σας πρότεινα είναι χρήσιμα για κάθε μέρα και κάθε περίσταση!
Νατάσα από το ιστολόγιο Natasha V official

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!